2777
2789
عنوان

پسر شناس ها بیاین😂

87 بازدید | 9 پست

سلام من این تاپیکو دیشبم زدم ولی کسی نبود

یه جا خوندم نوشته بود پسری ک باهات لاس میزنه ولی پیشنهاد نمیده یعنی تو رابطس

این قضیه مال پارساله من خیلی وقت بود یادم رفته بودش ولی امشب یهو یادش افتادم

من ی جا کارآموز بودم ی پسره بود اونجا کار میکرد مذهبی بود ولی شیطون و سر زبون دار بود خیلی دور و بر من میپلکید همش نگام میکرد توهم نزده بودما ی بار بهش گفتم چقدر فلان چیز خوشگله گفت آره شبیه توعه😐اینارو میگم ک فکر نکنید توهم زدم

من دو ماه تمام کاراموز بودم اونجا ولی فقط نخ میداد

روز آخر گفت رفتنی آیدی تلگرامتو بده گفتم باشه

ولی موقع رفتن نرفتم سمتش ک آیدی بدم گفتم بذار خودش بیاد من چرا برم، ک اونم نیومد و دیگه هیچوقت همو ندیدیم با اینکه میتونست شمارمو از طریق همکارای دیگه بگیره

من حدسم این بود ک چون آدم سرد و جدی ای هستم و اونم میدونست ک من تا الان توی رابطه نرفتم بخاطر سخت گیریم ترسیده بیاد پیشنهاد بده ردش کنم

ولی این جمله ای ک اول تاپیک نوشتم رو دیشب ی جا رندوم خوندم واسه همین یاد پسره افتادم،یعنی تو رابطه بوده خبر مرگش؟ خیلی مذهبی بود آخه بهشم نمیومد پسر بدی باشه

تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚 دایی گا بود و ما حلال زاده💔

نه ببین دوست خوبم اینجور پسرا متاسفانه پرنسسعلی تشریف دارن و توقع دارن ک شما اول پیش قدم بشید شما اول برید سمتشون من تجربه همچین ادمی رو دارم و متاسفانه توی رابطه هم همینقدر اینجور آدما چرت هستن و همش توقع دارن توی خانم‌نازشون بکشی همون بهتر ک جور نشد برات

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کارش بوده ازینا بوده از همه خوشش میاد و شماره میده شما هم جز گزینه هاش بودیواسه سرگرمی

یعنی میگی لاشی بوده؟ 

تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚 دایی گا بود و ما حلال زاده💔

نه ببین دوست خوبم اینجور پسرا متاسفانه پرنسسعلی تشریف دارن و توقع دارن ک شما اول پیش قدم بشید شما او ...

وا چ اسکل تشریف داشته😐مرتیکه فلان فلان شده

ار جدیدا ی سری پسرا همینقدر آشغالی و بدرد نخور شدن

چشم دیدن هیچ کدومشون و ندارم واقعا نکبتا چقدرم زیادن اه