2777
2789

قطعا لیزر 

و چون تو مرا دوست داری دنیا بزرگ تر ، آسمان وسیع تر ، دریا آبی تر ، گنجشک ها آزاد تر و من هزار بار زیباتر شده ام💕 خدایا بزرگیتو شکر🤍 بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ندارم ممنونم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قطعا لیزر

یخ زیر لب گفت :(چه فایده که زندگی کنی و کسی را دوست نداشته باشی ؟چه فایده که کسی را دوست داشته باشی ولی نگاهش نکنی!) روزها یخ به آفتاب نگاه می کرد. خورشید و درخت می دیدند که هر روز کوچک و کوچک تر می شود. یخ لذت می برد ،ولی خورشید نگران بود. یک روز که خورشید از خواب بیدار شد تکه ی یخ را ندید. نزدیک شد. از جای یخ ،جوی کوچکی جاری شده بود. جوی کوچک مدتی که رفت، توی زمین ناپدید شد. چند روز بعد، از همان جا، یک گل زیبا به رنگ زرد، به شکل خورشید رویید.هر جایی که آفتاب می رفت، گل هم با او می چرخید و به او نگاه می کرد.گل آفتاب گردان هنوز خورشید را دوست دارد، او هنوز عاشق خورشید است. ❤️✨
مگه اپلانسیون دائمیه؟لیزر میری که کلا راحت شی قطعا لیزر بهتره

لیزر هم جلسه آخر نداره هر سری میری میگن یکماه دیگه بیا

فقط 2 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اکانت مشترک ،من و خواهرم👩❤️👩

لیزر به نظرم هم دردش کمتره هم موها رو جلوی رشدش رو میگیره 

یه مدت میرفتم دیگه ولش کردم ولی همون دوره هم که میرفتم راضی بودم

وقتی میگم حق با شماست حوصله بحث ندارم ولی در اصل هرگز حق با شما نیست:)))

لیزر به نظرم هم دردش کمتره هم موها رو جلوی رشدش رو میگیره یه مدت میرفتم دیگه ولش کردم ولی همون دوره ...

چه دستگاهی ؟ 

و چون تو مرا دوست داری دنیا بزرگ تر ، آسمان وسیع تر ، دریا آبی تر ، گنجشک ها آزاد تر و من هزار بار زیباتر شده ام💕 خدایا بزرگیتو شکر🤍 بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ندارم ممنونم

لیزر ولی خب ممکنه بهت نسازه عمه ی من  رفته بود موهاش بیشتر شده بود ولی دوستم رفته بود اینجوری نبود من خودم هم جلساتش طولانیه هم قیمتش بیشتر خودم تو خونه دست و پا مو اپیلاسیون میکنم 

💍 متأهل و متعهد درخواست از سمت آقایان⛔