2821
2789
عنوان

دایی هرزه

326 بازدید | 12 پست

بچه ها دختر همسایمون که قبلا در موردش گفتم داییش هرزه اس و قصد تجاوز به این دختر رو داره این هم هر کاری کردم فایده نداشته حتی آبروی داییش رو برده به پسرش هم گفته ولی داییه احمقه اصلا براش مهم نیست باز به این دختره میگه بیا با هم فرار کنیم بریم اروپا این دختره هم مثل بید میلرزید و به من گفت میخواد داییش رو بکشه من دیگه نمیدونم چی بگم داییش واقعا پیرمرد و سنش ۹۰ ساله قشنگ جلوی بقیه میزنه زیر حرفاش حالا دختره میگه میخواد داییش رو بکشه

دلم غمگین است اما چیزی درونم فریاد می‌زند فردا روز بهتری خواهد بود ناامید نباش

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اگه 90سالشه که خودش تا چند وقت دیگه میمیره

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

خیلی جالب گفتی ولی واقعا پیرمرده پیام هاش رو نشونم داد بهش هم زنگ زد اول گفت ستاره جون تنهایی کسی صدای منو میشنوه؟ بعد دختره گفت بله تنهام اونم شروع کرد حرفای بد زدن منم فقط میخواستم بالا بیارم

عزیزم از این ادم ها زیاد پیدا میشه یارو زن داره دوتا بچه داره بازم فکر هول بازیشه بهش بگو که کلا از ...

من گفتم به داییش بگه بره دنبال یکی همسن خودش رایی ناتنی هم هست 

بی ادبی نباشه باید دنبال یه کفن بگرده تا یکی همسن خودش ازدواج کرده؟

اره اینجوری که دختره میگه ۷ تا بچه داره نوه هاش از ستاره بزرگترن

خوب دیگه وقتی ازدواج کرده دیگه واسه چی دنبال دختر مردمه این قدر این چیز ها هستن که عادی شده واسه مرد ...

خرابه دیگه مگه فقط زن خراب داریم؟ مرد خراب هم هست زیاد هم هست