2777
2789
عنوان

اعتماد به نفسم رفته بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 28 پست
مبارک باشه خوشگله

بوس بهت عزیزم

خدا جونم هرلحظه حضور پر از عشقتو توی زندگیم حس میکنم بااینکه بنده خوبی نیستم🥲هزاران بار شکرت🥹🤍"آقایون درخواست ندین لطفا خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش توی تاپیک علتشو بگین"🌸...اگر بهم پریدی و بد حرف زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نیستی خودمو بخاطرت ناراحت کنم..😄یه صلوات به نیت موفقیت تحصیلی و شغلیم هدیه به پدر عزیزمون امام حسین میفرستی؟"شاید کمی دیر بشه ولی نمیذارم حسرت شه"🫠اگه‌هم تونستی یه فاتحه یا صلوات برای عزیزِ از دست رفته‌م بفرست دوست مهربونم🙂🖤در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی، همچو لالایی خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی، همچو ماهی که در برکهٔ قلب من عکسِ رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد...🥀

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همین طور به خاطر کنکور خیلی وزنم بالا رفته بود انقدر دلم میخواست بیرون دامن بپوشم ولی ساق پاهام اندازه ستون تخت جمشید بود بعد یه رژیم سخت و کاهش وزن عظیم الان با اعتماد به نفس همش دامن به پام

این روزا میگذره اما به سختی

ماشالا خیلی خوب کم کردین

قربونت اولش خیلی سخت بود

با دوتا بچه کوچیک

ولی داشتم افسردگی میگرفتم هرچی میپوشیدم یور میزد بیرون

الانم چهارکیلو دیگ باید کم کنم ولی اکیه هیکلم در کل شکرخدا

مامان دوتا گل پسر

کاملا قبول دارم من اصلا اهل ارایش نبودم از وقتی دیگه یکم بیشتر ارایش میکنم یا ناخن کاشتم بهتر شده اع ...

اره حتی همین کاشت ناخن واقن حس بهتری به ادم میده

البته من خودم نمیکارم چون حوصله ندارم اما یه بار که کاشته بودم واقن حس بهتری به دستام داشتم

منم همین طور به خاطر کنکور خیلی وزنم بالا رفته بود انقدر دلم میخواست بیرون دامن بپوشم ولی ساق پاهام ...

دقیقااا مخصوصا لباسایی که دوست داریو میپوشی حس خیلی خوبی بهت تزریق میشه

اره حتی همین کاشت ناخن واقن حس بهتری به ادم میدهالبته من خودم نمیکارم چون حوصله ندارم اما یه بار که ...

اره 

نمیدونم چطوریه ولی اعتماد به نفس ادم خیلی ارتباط تنگاتنگی با این ارزش و شرایط جامعه داره

یه حس کافی نبودن کردم الان🤣 نه لباسام زیادن نه نوان نه ادکلن دارم بادی اسپلش میزنم تمام تازه اضافه وزنم دارم تاقبل این کلی فکر میکردم اعتماد به نفس دارم این تاپیک و دیدم پرت افت کرد رسید زیر صفر🤣🤣🤣

🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷

قربونت اولش خیلی سخت بودبا دوتا بچه کوچیکولی داشتم افسردگی میگرفتم هرچی میپوشیدم یور میزد بیرونالانم ...

اره شرایط شما سخت بود

ولی همینکه ادم خودشو تو‌اینه ببینه کیف کنه ارزش سختیشو داره

یه حس کافی نبودن کردم الان🤣 نه لباسام زیادن نه نوان نه ادکلن دارم بادی اسپلش میزنم تمام تازه اضافه ...

شما ماشالا الان اینجوری هستی پس دیگه یکم برسی به خودت میری تو اسمونا😂من خودم از زیر خط رسیدم به صفر😂

شما ماشالا الان اینجوری هستی پس دیگه یکم برسی به خودت میری تو اسمونا😂من خودم از زیر خط رسیدم به صفر ...

اگه لباسام نو بودن یا پول داشتم تندتند لباس بخرم دیگه اصلا رو زمین نبودم متاسفانه مانی نیست🤣🥴

🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷