2777
2789
عنوان

دستای منو قطع کنید پیام ندم بهش

151 بازدید | 11 پست

احمق شدم بی خاصیت شدم بی عزت نفس شدم. خاک تو سرم. تصور کنید هی منت کشی کردم عذرخواهی کردم بهش گفتم بی عرضه اونم هی طاقچه بالا گذاشت. تهش داشتم حرف میزد خدافظی کرد که شام بخوره باز اومد هنوز داشتم حرف میزدم شببخیر گفت خوابید بلافاصله پیام هر چی دادم دیگه سین نزد. زنگم زدم جواب نداد. میدونه ناراحتماااا گرفت خوابید ای خاک تو سر من که اینقد بی لیاقتم هی به این پیام میدم. خاک تو سرم دستامو از مچ قطع کنین بخدا

بلاکش کن بره بابا یه گوشیتو بده مامانت با کمال میل قبول میکنه بگو چن مدت بهم نده

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عههه منم میدونستم یکی رو من کراش بود 

اصلااااا هم به هم نمیخوردیم 

اخلاقای بچگانه داشت 

منم تو محیط کار خیلیییی عادی رفتار میکردم که بفهمه حسی بهش نداذم آخرشم از اونجا در اومدم 

برای یه مسئله ی کاملاااا کاری بدون کوچکترین منظوری بعد یه سال بهش پیام دادم سوال پرسیدم

زورکی دو کلمه نوشته ( انتظار خاصی هم نداشتم ولی جواب سلام و احپال پرسی نده دیگه خیلی ضایعس😐 )

بعد یه هفته هم سین زده تازه😒😐😐😐

میدونم دستشم بند نیس چون ۲۴ ساعت آنلاینه 🤐🤐🤐

فکر کنم هوا برش داشتهههه🤢🤢🤢😩 کاش سوالمو از یه آدم غریبه میپرسیدم نه این  

عههه منم میدونستم یکی رو من کراش بود اصلااااا هم به هم نمیخوردیم اخلاقای بچگانه داشت منم تو محیط کار ...

منم این بلا سرم اومده یه ادم غریبه که یه سوال کاری پرسیدم هیچوقت سین نزد پیاممو خوب شد یادم انداختی به تنفرم ازش ادامه بدم