2777
2789
بنظر من واقعی نمیاد..

یکی دیوار یه چیزی خرید پولو زد ولی اس ام اس نیومده گیر داده مگه فیش رو قبول ندارید اینا گفتم تا صبح صبح کن چند وقت دیگه هم یه آدم عوضی مثل این خودشو انداخت الکی گردنم اونم خیلی اذیتم کرد میترسم اینم مثل اون باشه 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بنظر من واقعی نمیاد..

یکی دیوار یه چیزی خرید پولو زد ولی اس ام اس نیومده گیر داده مگه فیش رو قبول ندارید اینا گفتم تا صبح صبح کن چند وقت دیگه هم یه آدم عوضی مثل این خودشو انداخت الکی گردنم اونم خیلی اذیتم کرد میترسم اینم مثل اون باشه 

یکی دیوار یه چیزی خرید پولو زد ولی اس ام اس نیومده گیر داده مگه فیش رو قبول ندارید اینا گفتم تا صبح ...

اون عوضی که خودشو انداخت گردن تو کی یا چی بوده بگو تا انتقال تجربه بشه برای ما ...ممنون

مرد،it,s good to be important ..but it,s  more important  to be good....

اون عوضی که خودشو انداخت گردن تو کی یا چی بوده بگو تا انتقال تجربه بشه برای ما ...ممنون

ببین داستانش طولانیه من تعداد ظرف ظروف اینا گذاشتم دیوار این پیام داد چندتا از وسایل رو خرید گفت میرم بیرون پرداخت میکنم پنج دقیقه دیگه رفت برگشت فیش فرستاد اس ام اس نیومده گفتم نیومده مثل این گفت شما قبول نداری فیش رو گفتم نه وقتی کارتم مشکلی نداره شروع کرد داد بیداد بعد گفتم حالا چرا اینقدر شاکی هستی من جایی نرفتم همینجا بلاکت نکردم اگه کلا.هبردار بودم که باهات چت نمیکردم گفتم میشه یکی دو ساعت دیگه گردش حساب میگیرم شروع کرد به نفرین های الکی داد بیداد فحش هر چی دهنش اومد گفت میرم شکایت میکنم ازین حرفا گفتم شاکی منم تو شکایت می‌کنی خلاصه سه روز کامل از شماره های متخلف پیام میداد مسدودم میکرد از دیوار از ده تا کاربری گذارشم زد مسدود کرد منو محدود شدم بلایی نبود که سرم نیاورده باشه خیلی مراقب باشید 

ببین داستانش طولانیه من تعداد ظرف ظروف اینا گذاشتم دیوار این پیام داد چندتا از وسایل رو خرید گفت میر ...

خدا نابودش کنه ..

مرد،it,s good to be important ..but it,s  more important  to be good....