2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نبابا چرا خراب بشه بنداز تو ماشین .شریک عمرت نیست که

شورت رو ولی با دست بشور تو ماشین ننداز

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

سایت باز خراب شد

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

سایت باز خراب شد

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

کاور هست بخر

یه چیزی شبیه کیف توری 

سوتین ها ر‌و میزاری توش زیپشم میبندی

میندازی ماشین

دیگه کشهاش گیر نمیکنه به لباسهای دیگه کشیده بشه خراب شه

اسمش کاور شستشوی لباس زیر هست 

شورت رو با دست می‌شورم 

بدم میاد توی ماشینی که زیر سفره و دستگیره و دستمال آشپزخونه میندازم شورت بندازم 

هردورو بادست میشورم باصابون

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

کاور هست بخریه چیزی شبیه کیف توری سوتین ها ر‌و میزاری توش زیپشم میبندیمیندازی ماشیندیگه کشهاش گیر نم ...

البته یکی از دوستام گفت کاور نخریده

سوتین ها رو میزاره توی یه روسری حریر کهنه گره میزنه شبیه بقچه میندازه ماشین