2777
2789
عنوان

کسایی که افسردگی داشتن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 30 پست
باید درمانتو ادامه بدی و داروهاتو مرتب مصرف کنی سعی کن تو فضایی نباشی که افسردگیت برگرده تا درمان رو ...

از وقتی برگشتم خونه حالم بدترم شده کلا از همه طرف تحت فشارم چطوری خودمو دور کنم وقتی زندگیم سرتاسر فشاره؟ 

ببخشید حتی میل جنسی هم از دست دادم از این چیزا حالم بهم میخوره از پسرام متنفرم دنیا کلا برام تاریک شده

باید درمانتو ادامه بدی و داروهاتو مرتب مصرف کنی سعی کن تو فضایی نباشی که افسردگیت برگرده تا درمان رو ...

از وقتی برگشتم خونه حالم بدترم شده کلا از همه طرف تحت فشارم چطوری خودمو دور کنم وقتی زندگیم سرتاسر فشاره؟ 

ببخشید حتی میل جنسی هم از دست دادم از این چیزا حالم بهم میخوره از پسرام متنفرم دنیا کلا برام تاریک شده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دارو اثرات بدی داره واقعا

ترو خدا خواهش میکنم از بی تجربگی کسی رو راهنمایی اشتباه نکنین ممکنه رو حساب حرف شما اقدامی برا درمان نکنن خودتون رو مدیون مردم نکنین 

من خودم افسردگی شدید داشتم دارو هم مصرف کردم داروهامم دکتر قطع کرد الان حالم عالیه

دارو اثرات بدی داره واقعا

ترو خدا خواهش میکنم از بی تجربگی کسی رو راهنمایی اشتباه نکنین ممکنه رو حساب حرف شما اقدامی برا درمان نکنن خودتون رو مدیون مردم نکنین 

من خودم افسردگی شدید داشتم دارو هم مصرف کردم داروهامم دکتر قطع کرد الان حالم عالیه

من افسردگی شدید گرفتم به ولله بدون هیچ دلیلی.هم زندگی متاهیلم عالیه هم خونه بابام خداروشکر عالیه همه ...

عزیرم میشه دکترایی که رفتی معرفی کنی منم شیرازم دنبال دکتر خوبم 

سعی کن ارتباطتو با خدا بیشتر کنی .یعنی یه تایمی از روز باهاش حرف بزنی مثل دو تا دوست ازش کمک بخوای و ...

همه چی برام تاریکه هیچ نوری تو زندگیم نمیبینم با خودم و خدا همه چی لج کردی چیزی مثبتی تو زندگیم نمیبینم اینا برام هیچ معنی ندارن

از وقتی برگشتم خونه حالم بدترم شده کلا از همه طرف تحت فشارم چطوری خودمو دور کنم وقتی زندگیم سرتاسر ف ...

برو دکتر و همه مشکلاتتو بهش بگو 

برای مسائل شخصیتم راهکار دارن ، فقط به فکر باش حتا اگه حوصله نداری چون آثار بدی رو زندگیت میزاره اگه وضعیتت ادامه دار باشه ، زیادم نگران نباش اگه تلاش کنی مشکلی نیست که راه حل نداشته باشه 

ترو خدا خواهش میکنم از بی تجربگی کسی رو راهنمایی اشتباه نکنین ممکنه رو حساب حرف شما اقدامی برا درمان ...

عزیزم شاهم با توجه به حرف خودتون نباید اینو می‌گفتین. ممکنه با این حرفی که زدی و میگی عالی هستم سرخود قرص بخورم.

من قرص نخوردم اما در اطرافیان دیدم که از لحاظ جسمی بهم ریختن.

عزیزم شاهم با توجه به حرف خودتون نباید اینو می‌گفتین. ممکنه با این حرفی که زدی و میگی عالی هستم سرخو ...

واقعا درکتون نمیکنم 

توضیحات من چ ارتباطی ب این داشت ک ایشون سرخود دارو مصرف کنن ؟؟؟

واقعا درکتون نمیکنم توضیحات من چ ارتباطی ب این داشت ک ایشون سرخود دارو مصرف کنن ؟؟؟

وقتی درک نمیکنید نیازی نمی‌بینم یه موضوع رو تکرار کنم کلمات و جملات واضح هستند.

فقط آدم نباید تاثیر یه دارم یا قرص رو به دیگران توصیه کنه. در ضمن تاپیک باز کردن مطرح خواستن ، ممکنه نظر ها متفاوت باشن

وقتی درک نمیکنید نیازی نمی‌بینم یه موضوع رو تکرار کنم کلمات و جملات واضح هستند.فقط آدم نباید تاثیر ی ...

حالتون خوبه ؟؟؟؟!!!!

یه بک بزن ببین من اسم داروی خاصی رو اوردم ؟؟؟؟ 

اول اینکه من اسم داروی خاصی نیاوردم گفتم تحت نظر دکتر بودم دارو مصرف کردم و زیر نظر دکتر داروهامو قطع کردم و الان حالم عالیه

دوم اینکه اگر بالفرض کسی بمن اسم دارو معرفی کرده بلانسبت استارتر من باید خیلی احمق باشم ک بیام برم سرخود دارو بخرم مصرف کنم 

سوم اینکه مردم هزار تا مشکل و بیماری دارن اگر کسی ک مشکل مشابه داشته باشه و به هم نوعش بگه منم بیماری شما رو داشتم رفتم دکتر و کاملا خوب شدم این الان کجاش ایراد داره ؟؟؟؟

قبل از اینکه صحبتی کنی و حرفی بزنی تو زندگیت همیشه اول خوب فکر کن 

بهت پیشنهاد میکنم بری پیاما رو از اول بخونی 

شایدم منو با کس دیگ اشتباه گرفتی 

حالتون خوبه ؟؟؟؟!!!!یه بک بزن ببین من اسم داروی خاصی رو اوردم ؟؟؟؟ اول اینکه من اسم داروی خاصی نیاور ...

عزیزم این تویی که سر یچیز بی ارزش هم وقت منو هم وقت خودتو میگیری مشخصه حالت خیلی خوبه😂 

ظرفیت صحبت توی تاپیک رو نداری نباید پست بذاری ، ایشون یه تاپیک باز کرده نظر خواسته ، ممکنه نظرات متفاوت باشه . این نیاز به فشار خوردن نداره . من چیزی که دیدم و تجربه کردم رو بهشون گفتم دلیلی بابت دخالت کردن یا جواب دادن به شما نمی‌بینم .