2777
2789
عنوان

بیاید

48 بازدید | 6 پست

اصلا جدیدا چیزی به نام عشق واقعی اصلا نیست  یا خیلی کمه هیچکی نمیتونه به کسی اعتماد کنه همه چی مجازی شوده هیچی واقعی نیس طرف با ۴ نفر میگرده اصلا دنیامون عوض شده همه ادما از بس به آدم اشتباه اعتماد کردن دیگه اعتماد مردن یادشون رفته هیچی چیزی نیس که ما میخوایم امنیتی هم وجود نداره مثلا یه دختر از ۸ شب نمیتونه بیرون بمونه و آزادی بیان و آزادی دل نداره حس میکنم دخترا تو این. کشور حقشون خورده شده هر چی بشه تقصیر اون میشه کسی اونو با یکی ببینه  میگن عجب دختریه هزار تا عیب میزارن روش اگه مچ دستش بیرون باشه میگن طرف ببین عجب چیزیه یه تار موش بیرون باشه چشم همه روشه و تو این کشور حتی حق بیان ندارن و همه درباره نظر میدن

همه خانواده ها و ادم ها اینطوری نیستند که 

ولی انگار شما هم خیلی سازگاری کردی با ادم های دور و برت 

چقدر حق خودت دونستی که بیشتر از 8 شب بیرون باشی یا مدل خودت لباس بپوشی 

بقیه هر نظر و فکری داشته باشند ادم ها هستند که قضاوت کنند غیر این انتظار نداشته باش 

اما تو میخوای با زندگیت چه کار کنی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضی وقتها از زیادی اعتماد کردن و باور کردن ادم ها اسیب میبینیم بعد میگیم ادم ها قابل اعتماد نیستند

فکر میکنم مورد شما هم این باشه 

باور زیاد به دیگران چه برای شب بیرون بودن چه لباس پوشیدن چه اعتماد زیاد توی رابطه

وقتی به خودت حق ندی نتونی خودت باشی با ادم های درستی هم نمیتونی وارد رابطه بشی با کسایی میری تو رابطه که تو رو نادیده میگیرند 

چون اول کسی که تو رو نادیده میگیره خودت هستی 

اولین کسی که بهت اعتماد نداره خودت هستی 

البته منکر شرایط خانوادگی نیستم ولی همه ماجرا هم نیست

من والا هیچی برنامه ای ندارم واسش

خیلی خوب پس وقنی برای خودت برنامه ای نداری اتفاق خاصی هم توی زندگیت نمی افته. اتفاق ها همون اتفاق ها روابط همون روابط 

خودت چی پس خودت کجای زندگیت هستی خودت رو ول کردی 

احتمالا ادم های دور و برت درکت نکردن بهت سخت گرفتن نادیده ات گرفتن و تو هم برای خودت همین روند رو پیش بردی 

پیشنهادم اینه که کتاب درمان کودک دیده نسده در بزرگسالی رو بخونی عالیه این کتاب