2777
2789
عنوان

ناباروری

165 بازدید | 7 پست

سلام. بین شماها کسی بوده که دکتر بهش بگه نه خودت و نه شوهرت مشکلی ندارین ولی باردار نشین؟ آخرش چیکار کردین و چقد طول کشیده تا باردار بشین

خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده

عزیز تا خدا نخواد این اتفاق نمیفته پس توکل کن 

خیلی ها رو دیدم حتی دکتر بهشون گفته از هم جدا بشید و با کس دیگه ازدواج کنید بچه دار مشید ولی خداخواسته بچه دار شدن

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من من منننننننن

دکترم گفت همه چیز اوکیه و اینکه یه سال و نیمه باردار نمیشی احتمالا شمااز اون زوج هایی هستید که باهم بچه دار نمیشید☹😭 از مطب اومدم بیرون همسرم گفت دکتر گوه خورد😁 همین😁 وهمینطور که میبینی دکتر کاملا اشتباه کرده بود.... قرار شد عکس رنگی بنویسه ندادم .... قرار شد برم ای وی اف نرفتم... قرص کلومیفن داد گفت از این ماه پریود شدی شبی دوتا بخور تا پنج شب.... ایشالا بعد دوسه دوره باردار بشی...‌ ولی خدا کاری کرد که اصلا پریود نشدم که قرص کلومیفن رو بخورم و همینطور که میبینی باردارم😁

عزیزم من اون ماه که باردار شدم یه سری تغییرات تو نحوه خوردو خوراکم دادم که واقعا حس میکنم تاثیر خیلی جدی داشتند.... اول اینکه کلا ماست و پنیرو چیزای سردی رو از غذاهام حذف کردم صبحا صبحونه از این معجونهایی که باخرما و زنجبیل و دارچین درست میشن رو میخوردم... همه ی چایی هامو با نبات و پودر دارچین میخوردم.... خرماهم هر وقت میلم میکشید میخوردم... یه جا خوندم دست بذاری روی بدنت روی رحمت اگه سرد باشه باید گرمش کنی که باردار بشی گرم کردنشم با خوردنی های گرم مزاج و من بعد دوسه روز کامل احساس میکردم دمای رحمم داره میره بالا و واقعا همون ماه اول باردار شدم بدون هیچ قرص و دارویی.... بعدشم این ماه تصمیم گرفتم تا پریود بشم اقدام داشته باشیم هرشب... اخرشم که باردار شدم متوجه شدم دیر لقاح صورت گرفته یعنی حتی باتوجه به کیت تخمک گذاری من اصلا ماههای دیگه اون روزهارو اقدام نداشتیم و اکتفا میکردم به جواب کیت تخمک گذاری یعنی همینکه قرار بوده تخمک گذاری بشه با متوقف میکردیم داستانو😁 اینکارا رو که گفتم بکن ایشالا نتیجه میگیری برات صلوات فرستادم

عزیزم من اون ماه که باردار شدم یه سری تغییرات تو نحوه خوردو خوراکم دادم که واقعا حس میکنم تاثیر خیلی ...

مرسی عزیزم. حتما رعایت میکنم. اتفاقا خودم هم پیش یه دکتر طب سنتی رفتم گفته طبعت سرد و خشکه و داروهای گرم کننده مزاج داده . اونم گفت ماست و پنیر و قارچ و کلم و بادمجون نخور. ایشالا که بشه با دعای شما

خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده