2777
2789

منظورم بین هم سن های خودمه

۳سال دبیرستان زجررر کشیدم بدترین معلم هارو داشتم و جو افتضاح و بدترین منطقه درس میخوندم

یازدهم ۴تا درسام افتادم منی که همیشه معدلم ۱۹بود بخاطر جو افتضاح مدرسه و معلم های بد 

معلم های حواس پرتی که قرار بود مستمر ۱۸ رد کنه ۱۲ رد کرد اشتباهی و اون درس رو افتادم!! بعدا هم که بهش گفتم گفت عه اشتباه شده حلال کن

سال دوازدهم هیچکس همراهیم نکرد درس بخونم.. رفیق صمیمیم کات کرد باهام میدونید چرا؟ بهم گفت از اولشم ازت بدم میومد صبر کردم سال کنکور ولت کنم که هیچی قبول نشی🙂💔خانوادم از اون بدتر .. نه کلاس داشتم ن کتاب .. بازم هیچی.. ۳تا درسام امسال افتادم

تصمیم گرفتم پشت بمونم

مامان بابام مدام میگن تنبل! آدم های تنبل پشت کنکور می‌مونن

طرز فکرشون قدیمیه

جلو فامیلمون عیب میدونن پشت کنکور موندن رو

انقدر تحقیرم کردن که خودمم باورم شده دارم کار بدی میکنم

بابام میگه اونی که سال اول قبول نشه سال بعدم همینه

رفیقم هم برا همیشه رفت

کسی که مثل خواهر بود برام..

دلم خیلی گرفته

خیلی شرایط بدی دارم

خیلی تنهام خیللللییی... آرزوهای بزرگ مونده تو مغز کوچیکم و شرایط افتضاح..

دعا میکنید برام؟ امشب دیگه از تحقیر و توهین کلافم

هیچکس به اندازه من تنها نیست

آخه مگه من چندسالمه؟

چرا بقیه باید تو بهترین شرایط درس بخونن ولی من؟!

فقط صنوبر🌹

تجربه تلخی داشتم خیلی متاسفم

اما مطمئن هستم چون پتانسیلش رو داشتی می تونی از همش درس بگیری

مطمئن هستم الان با دید بازتری می‌تونی تصمیم بگیری

به خدا توکل کن و شروع کن

اتفاقا خیلی ها سال دوم قبول شدن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم اونايي كه تو بدترين شرايط درس ميخونن بهتر از بقيه ان 

پشت موندنم هيچ اشكالي نداره پسر عمه ي من اولين بار ٨٠٠٠يا٣٠٠٠شد بار دوم٧٠٠و خورده اي 

همين كه انقدر اراده داري و ميخواي تلاش كني ماشاالله بهت

حالا من بگم از تو بد بخت ترم تا رازی شی  تو فقط مشکلت معلم بد بوده من چی ک  ب محض ورود به دبیرستان  کرونا اومد و معلم نداشتم عملا  

سال کنکورم  پدر بزرگم فوت کرد و دوران جمع بندیم بهم ریخت  و قبول نشدم پشت موندم گفتم میخونم  دو ماه نگذشت مجبور شدم در طول اون سال سه بار عمل جراحی انجام بدم یکیش ی هفته قبل کنکور بود 

باز گفتم امسال میخونم دیگه مگه چقد آدم بد بختی  میاره 

رفتم دقیقا قبل نهایی بابا بزرگ دیگه ام فوت کرد و یکی از نهایی ها رو مجبور ب غیبت شدم و اینجوری   کارنامه ای برام صادر نشد دیگه عملا هر بار بلا سر اومده بازم بگم برات چقد زجر کشیدم این چند سال این فقط اتفاقات مهم ترش بود  ک ضربه بد تری زد بهم

اگه اینو می خونی برام دعا کن مشکلم حل بشه محتاجم ب دعا تک تک تون

اولا اسم اون نامردو نیار بعدش تو به این حرفا توجه نکن

چجوری به این حرفا توجه نکنم عزیزم؟

اولش باهام قهر بودن بخاطر اینکه میخواستم پشت بمونم 

حالا باز حداقل آشتی کردن

اپن نامرد هم که انقدر ریلکس میگی از ذهنم بیرون نمیره

خیلی بد کرد خیلیی

فقط صنوبر🌹

چجوری به این حرفا توجه نکنم عزیزم؟اولش باهام قهر بودن بخاطر اینکه میخواستم پشت بمونم حالا باز حداقل ...

بله میدونم نامردی سخته 

من مدت زیادی درگیر نامرد بودم ولی خودمو مشغول کردم که فکرش نیاد تو ذهنم الان اسمش میاد انگار آدمی هست که من اصلا نمیدونم کی هست 

اراده داشته باش میتونی 

تا خودت نخواهی اتفاق خوبی برات نمی افته 

حالا من بگم از تو بد بخت ترم تا رازی شی تو فقط مشکلت معلم بد بوده من چی ک ب محض ورود به دبیرستان ...

متاسفم عزیزم ❤️

انشاا.. مشکلات تو هم حل شه

تو با دوستات در ارتباطی یا تنهایی بخاطر کنکور؟

فقط صنوبر🌹

متاسفم عزیزم ❤️انشاا.. مشکلات تو هم حل شهتو با دوستات در ارتباطی یا تنهایی بخاطر کنکور؟

دوستام در ارتباط هستیم باهم خیلی باهم صمیمی هستیم اما هیچ کدوم نمی تونن دردی ازم دوا کنن همه شون پزشکی قبول شدن فقط یکی شون پرستاری هستش  و من عملا دارم نابود میشم ب جایی رسیدم ک میگم خدایا چرا فقط منو عذاب میدی میدونم بقیه ام مثل منن ولی بخدا گناه دارم دیگه حداقل بزاره ی سال آروم کنکور بدم چیزی نشه وسطش  جون ب لب شدم 

اگه اینو می خونی برام دعا کن مشکلم حل بشه محتاجم ب دعا تک تک تون

تجربه تلخی داشتم خیلی متاسفماما مطمئن هستم چون پتانسیلش رو داشتی می تونی از همش درس بگیریمطمئن هستم ...

خستم

میترسم جا بزنم

گاهی شک میکنم خدا حواسش بهم هست یا ن

فقط صنوبر🌹

بله میدونم نامردی سخته من مدت زیادی درگیر نامرد بودم ولی خودمو مشغول کردم که فکرش نیاد تو ذهنم الان ...

دآرم تلاش می‌کنم... دعام کن

هم سن های من حداقل ی رفیق دارن

فقط صنوبر🌹

دآرم تلاش می‌کنم... دعام کنهم سن های من حداقل ی رفیق دارن

تنهایی بهتر از همنشین نامرده 

من از آدم های نامرد اوقم می گیره حتی تو فیلم ها و سریال ها 

ایشالا یه جای خوب قبول بشی خودت از خدا بخواه و واقعا تلاش کن نه مثل بقیه دخترا که تا چششون میخوره به یه خواستگار درسو میذارن کنار 

من خودم الان دنبال ارشدم