2777
2789
عنوان

کم شدن درد پریود

126 بازدید | 17 پست

واسه کم شدن دردتون چی کار میکنید؟؟؟ من واقعا نمیتونم بدون مسکن تحمل کنم تا استخونم درد میگیره 

قبل از حذف ادمای سمی زندگیت شخصیت خودت رو سم زدایی کن

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من تا الان سر درد پریودی هیچ وقت قرص نخوردم. 

یه دارویی هست برا زنی که زایمان میکنه درست میکنن گرمونس 

ما میگیم زاچی یا کپه ای کمرت رو گرم میکنه دیگه درد کم میشه خون رقیق میشه لخته نیست که درد زیاد داشته باشی 

چایی نباب بخور 

شهر از صدا پر است ولی از سخن تهی 🦋🍃 مبتلایم به هنر تدریس 🫰

من تا الان سر درد پریودی هیچ وقت قرص نخوردم. یه دارویی هست برا زنی که زایمان میکنه درست میکنن گرمونس ...

چایی نبات میخورم ولی تاثیر زیادی نداره با روغن سیاه دونه شکممو ماساژ میدم شکم بند میپوسم روش کیسه آب گرم میزارم ولی بازم درد دارم 

چایی نبات میخورم ولی تاثیر زیادی نداره با روغن سیاه دونه شکممو ماساژ میدم شکم بند میپوسم روش کیسه آب ...

شاید کیست داری که انقد دردت شدیده یه دکتر برو من تحمل میکنم ولی با اون داروگیاهی کاملا اوکی میشم

شاید کیست داری که انقد دردت شدیده یه دکتر برو من تحمل میکنم ولی با اون داروگیاهی کاملا اوکی میشم

همین دو هفته پیش سونو دادم خداروشکر هیچی نبود 

همین دو هفته پیش سونو دادم خداروشکر هیچی نبود

خداروشکر ولی سعی کن تحمل کنی دارو مصرف نکنی بهتره یه جارو خوب میکنه هزار نقطه بدن رو خراب میکنه. 

خداروشکر ولی سعی کن تحمل کنی دارو مصرف نکنی بهتره یه جارو خوب میکنه هزار نقطه بدن رو خراب میکنه.

یه مدت تنبلی داشتم گفتن دیگه نباید ژلوفن بخوری الان فقط دمنوش میخورم ولی خیلی درد میکشم