2777
2789

طبیعیه خواهر خیالت راحت😅🫠

بوی نم بارون🌧خاک بارون خورده🌧صدای برخورد بارون به پنجره☔️وایب مثبت✨️🎀الهی هر چی آرزوی خوب داریم برآورده بشه تا وقتی که ذوقشو داریم🧸💝

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهرم داغون شد اصلا غذا بلد نبود درست کنه قرمه سبزی نمیتونست مواد اولش چیه برنج بلد نبود شوهرش بخاطر اینک خواهرم نمیتونست درست کنه اینقدر دعواش کرد مادر شوهرش بهش گفت بچه خواهرم فکر میکرد مثل مجردی آزاده الان فقط میسایه 

خواهرم داغون شد اصلا غذا بلد نبود درست کنه قرمه سبزی نمیتونست مواد اولش چیه برنج بلد نبود شوهرش بخاط ...

اینو قبول دارمممم واقعا ازدواج سخته ب ولله🤣🤣

بوی نم بارون🌧خاک بارون خورده🌧صدای برخورد بارون به پنجره☔️وایب مثبت✨️🎀الهی هر چی آرزوی خوب داریم برآورده بشه تا وقتی که ذوقشو داریم🧸💝

تازه تاپیک بغلی می‌گفت دختر فامیلشون جیش داده شوهر پولدار گیرش اومده 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

🤣🤣🤣

باور کن دیروز اینو خوندم بعد تاپیک تو اومد برام 🤣🤣🤣🤦🤦

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

2827
2791
2779
2792