اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه
خسته شدم، سه ساله تو رژیمم، ۲۵کیلو کم کردم الان روی ۷۳ استپ کردمرژیم میگیرم تا ۷۱ میرم دوباره برمیگر ...
قدت چقدره؟
اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه
اخه کتو رو باید همیشه همون مدلی بخوری انگار؟؟🙁ولی بعد کانادایی میشه به رژیم عادی برگشت
نه دیگه من کتو بودم بعد رها کردم باز برگشت هر رژیمی بعدش رعایت نکنید برمیگرده حتی اسلیو معدع....من وقتی میگم احمقم یعنی خیلی احمقم چون پیکر تراشی هم کردم ولی باز پر خوری کردم برگشت
ولی اگه شکم و پهلو ندارین نمیخواد خیلی سختی ب خودتون بدین
فقط ورزش کنید ک بدنتون فرم بگیره
با هر قد و وزنی ک هستین فقط شکم و پهلو نداشته باشید
رژیم اصولی بگیر اول قد و وزنتو چک کنبعدش ورزش کن حتما در کنار رژیمت
استارتر عزیز و شما
عزیزان ما ی گروه ورزشی و بدنسازی تناسب اندام توی تل داریم همه دختریم و سه تا مربی هم هستن رایگان سوالتمون جواب میدن 🍓 ی کلاس ۸ جلسه ای رایگان آنلاین پیلاتس هم داریم
در کل ی دورهمیه ورزشی و رژیمیه و کالری شماری داریم اغلب