2777
2789
عنوان

یه ریمل خفن بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 2023 بازدید | 45 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

يكاري ميگم بكن بعد هر ريملي با هر قيمتي خواستي بزن دقيقا چيزايي كه نوشتي رو ميبيني رو مژت

اول ي ژل مژه از داروخانه بگير ي چن روز بزن ببين مژه هات حساسيت يا ريزش نداره باهاش اگه بهت ساخت 

اول اينو بزن بعد بيس ثانيه بعد ريمل بزن

ببين چي ميشه

بیاین اینجا از تجربه های زیباییتون بگید 👇https://www.instagram.com/skin_beauty_care1/

مکس فکتو ر عزیزم

یه روزی یه مامان کوچولویی تصمیم میگیره نی نی دار شه وقتی نی نی دار میشه و میره سونوگرافی میبینه دوتا نی نی داره  خدایا شکرت تو ۱۷ سالگی مامان دوتا کوچولو شدم 
يكاري ميگم بكن بعد هر ريملي با هر قيمتي خواستي بزن دقيقا چيزايي كه نوشتي رو ميبيني رو مژت اول ي ژل ...

ژل مژه چیه ؟ نمیریزونه ؟ 

شوهر من باس چادری باشه تو خونه فقط واسه خودم آرایش کنه من غیرتیییم    

بی نظیره هم مواد شیمی نداره...حجم دهنده و بلند کننده و حالت دهنده است و اگر مدام استفاده کمی برای یه سال کافیه خیلی پر حجمه

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
ژل مژه چیه ؟ نمیریزونه ؟ 

ن واسه تقويت مژس اتفاقا

من مارك تاليكا گرفتم راضيم

قيمتش بالاس ولي واقعا قبل ريمل مث پرايمر عمل ميكنه چون يكم مرطوب ميكنه مژه رو باعث ميشه وقتي ريمل زدي بهم نچسبه مژه و دونه دونه و حجيم ميكنه

بیاین اینجا از تجربه های زیباییتون بگید 👇https://www.instagram.com/skin_beauty_care1/
مرسی صببا ❤

من الان چندین ساله رژ و ریمل را لانکوم میگیرم چون رژها بدن سرب است ریمل هم تنها چیزی بوده که به مژه هام آسیب نزده 

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد