maloosak_khanoom مدیر عضویت: 1396/05/19 تعداد پست: 4035 عنوان یه ریمل خفن بگین | مشاهده متن کامل بحث + 2023 بازدید | 45 پست هم بلند کنه هم دونه دونه هم پر 😍عکسشم داربن بهتر 😍قیمتشم بگین 😍 شوهر من باس چادری باشه تو خونه فقط واسه خودم آرایش کنه من غیرتیییم 1396/12/15 | 23:47 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
صببا عضویت: 1396/09/21 تعداد پست: 7067 چند نمیدونم ایران چنده ...تو آلمان ۳۲ یورو بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
maloosak_khanoom مدیر استارتر عضویت: 1396/05/19 تعداد پست: 4035 فقط مکس عالیه من از شهرمون ۱۴ گرفتم اصلشو مکس فکتور یا بورژوا مکس ؟ شوهر من باس چادری باشه تو خونه فقط واسه خودم آرایش کنه من غیرتیییم
mona77 عضویت: 1396/06/04 تعداد پست: 23662 چند ۱۵ روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود ولامثل پشم بُـــز
nazilajoon عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 1695 يكاري ميگم بكن بعد هر ريملي با هر قيمتي خواستي بزن دقيقا چيزايي كه نوشتي رو ميبيني رو مژتاول ي ژل مژه از داروخانه بگير ي چن روز بزن ببين مژه هات حساسيت يا ريزش نداره باهاش اگه بهت ساخت اول اينو بزن بعد بيس ثانيه بعد ريمل بزنببين چي ميشه بیاین اینجا از تجربه های زیباییتون بگید 👇https://www.instagram.com/skin_beauty_care1/
1379banoo عضویت: 1396/12/15 تعداد پست: 882 مکس فکتو ر عزیزم یه روزی یه مامان کوچولویی تصمیم میگیره نی نی دار شه وقتی نی نی دار میشه و میره سونوگرافی میبینه دوتا نی نی داره خدایا شکرت تو ۱۷ سالگی مامان دوتا کوچولو شدم
صببا عضویت: 1396/09/21 تعداد پست: 7067 کدوم مدلش ؟ بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
maloosak_khanoom مدیر استارتر عضویت: 1396/05/19 تعداد پست: 4035 يكاري ميگم بكن بعد هر ريملي با هر قيمتي خواستي بزن دقيقا چيزايي كه نوشتي رو ميبيني رو مژت اول ي ژل ... ژل مژه چیه ؟ نمیریزونه ؟ شوهر من باس چادری باشه تو خونه فقط واسه خودم آرایش کنه من غیرتیییم
maloosak_khanoom مدیر استارتر عضویت: 1396/05/19 تعداد پست: 4035 مرسی صببا ❤ شوهر من باس چادری باشه تو خونه فقط واسه خودم آرایش کنه من غیرتیییم
صببا عضویت: 1396/09/21 تعداد پست: 7067 بی نظیره هم مواد شیمی نداره...حجم دهنده و بلند کننده و حالت دهنده است و اگر مدام استفاده کمی برای یه سال کافیه خیلی پر حجمه بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
nazilajoon عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 1695 ژل مژه چیه ؟ نمیریزونه ؟ ن واسه تقويت مژس اتفاقامن مارك تاليكا گرفتم راضيمقيمتش بالاس ولي واقعا قبل ريمل مث پرايمر عمل ميكنه چون يكم مرطوب ميكنه مژه رو باعث ميشه وقتي ريمل زدي بهم نچسبه مژه و دونه دونه و حجيم ميكنه بیاین اینجا از تجربه های زیباییتون بگید 👇https://www.instagram.com/skin_beauty_care1/
nazilajoon عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 1695 لانكومم واقعا عاليهكلارنسم همينطور بیاین اینجا از تجربه های زیباییتون بگید 👇https://www.instagram.com/skin_beauty_care1/
صببا عضویت: 1396/09/21 تعداد پست: 7067 مرسی صببا ❤ من الان چندین ساله رژ و ریمل را لانکوم میگیرم چون رژها بدن سرب است ریمل هم تنها چیزی بوده که به مژه هام آسیب نزده بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
maloosak_khanoom مدیر استارتر عضویت: 1396/05/19 تعداد پست: 4035 زهره جان نمیریزونه ؟ شوهر من باس چادری باشه تو خونه فقط واسه خودم آرایش کنه من غیرتیییم