2777
2789
عنوان

یعنی من حسودم؟

233 بازدید | 13 پست

باردارم خداروشکر تاجایی که مادرم تونسته وسیله های سیسمونیو برام خریده .. ولی تویه گروهم اونام باردارن همش عکس وسایلشونو میفرستن کلی چیزمیز.. خونه ازخودشونه کلی اتاق بچشونو تزیین کردن .. مامستاجریم بچم بیاد دوماه بعدش اثاث کشی دارم ..وسیله هاش اونقدر زیادنیست ...

دارم باخودم میگم بیچاره بچم که مثه بقیه نداره 😔😔😔 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم این حسو داشتم ولی وقتی نی نیم به دنیا اومد دیدم چقدر وسایل الکی گرفتم از بیشترشون استفاده نکردم از تخت خوابش انگشت شمار الانم که دوسالشه هنوز پیش خودم رو زمین میخوابیم

از بی کاری چه فکرایی میکنی ها، بچه خودش و تربیتش خوب باشه ها وسایل نوزادیش واسه فوقش یه ساله

شماهم از اون گروه بیا بیرون تا اذیت نشی

خدایا جوری هوامو داشته باش که خودمم باورم نشه 🙏
وای ننننننه همینجوریشم احساس بدبختارو دارم ..البته هستم دیگه بامستاجری😔

عزیزم منم موقع بارداری همین فکرو میکردم ولی واقعا میگم یه سری از وسایل سیسمونیم بی استفاده موند .در ضمن منم مثل شما مستاجر هستم 

من مستاجر نیستم،خانواده مم وضعشون خوبه اما خیلی نذاشتم بخره چه معنی داره خانواده من جور زاییدن منو بکشن

سرویس کالسکه و کریر و روروئک نخریدم،کمد لباس نخریدم

لباس و عروسکم مختصر

مادر شدن یعنی زندگیت بسوی یه هدف خاص میره،اونوقته که ثانیه ثانیه زندگیتو به وقت مادری تنظیم میکنی.
2790
2778
2791
2779
2792