2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه روانم به هم ریخته

دختر خوب من پستهایی که گذاشتی خوندم گلم یه واقعیتهایی هست که خودت هم میدونی ولی نیخوای قبول کنی دختر ساده ای هستی این دنیا خیلی وحشیه یا باید مثل شوهرت وحشی باشی یا اگه مثل الانت باشی قربانی میشی شوهرت زن صیغه ای داره آوردتش خونه ات من پستهای قبلی خوندم بهت پیشنهاد رابطه داده بود ولی بیرون نه توی خونه خودت چون کسی اونجا داره که نمیخواد تو رو ببینه اون وقتایی هم پیشنهاد رابطه بهت داده مطمین باش اون طرف دوران قاعدگیش هست که اومده سراغت وقتی شما رو آورد خونه مادرت سریع اقدام میکردی به برگشت در رو که برات باز نکرد سریع به پلیس زنگ میزدی صورت جلسه کنه که توی دادگاه نفقه برنده بشی سریع مهریه و اجرت المثل میذاشتی اجرا همون موقع که جلوی تو با دوست دخترش حرف میزد که البته زن صیغه اش  هست دوربین توی اتاق خوابت کار میکذاشتی فیلم میگرفتی برای دادگاه گوشی هک میکردی برای دادگاه باید گرگ باشی وگرنه قربانی میشی بازم به حرفام فکر کن تمام داراییهاشو تا به نام کسی دیگه یا همون دختر نزده بود باید سریع توقیف میکردی نمیخوام کفر بگم ولی دعا هیچ کاری نمیکنه خودت باید زرنگ و گرگ باشی 

دختر خوب من پستهایی که گذاشتی خوندم گلم یه واقعیتهایی هست که خودت هم میدونی ولی نیخوای قبول کنی دختر ...

سلام از طرف خدا تو همه اینا نفقه. مهریه محکوم شد ولی هنوز به مرحله پرداخت نرسیده نگران نباش دیگه گرگ شدم 

سلام از طرف خدا تو همه اینا نفقه. مهریه محکوم شد ولی هنوز به مرحله پرداخت نرسیده نگران نباش دیگه گرگ ...

حق و حقوقت رو بگیر از یه قرونش کوتاه نیا اینم از من به عنوان دوستت نصحیت اگه نجنگی واسه خودت بعدا حسرت میخوری که چرا اون موقع میتونستم حقمو از حلقومش بکش بیرون کنار کشیدم