2777
2789
عنوان

هرکار میکنم لاغرنمیشم خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 29 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منمممممم

يه دوره قرص لاغري خوردن فقط٣ كيلو كم شدم مجدد خريدم بدنم عات كرد  كم نكردم

جالبه دوستم با همين قرص٨ كيلو كم شد

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

اصلا رژیم چیز مزخرفیه 

چون باعث حرصو‌ولع میشه کم خوری کنید وغذای سفره هرچی بود بخورید اما حجم کم ...بعد مدتی معدتون جم میشه و خیلی زود حس سیری میکنید این روش عالیه من حتا شیرینی ام دلم بخاد میخورم اما زیاده روی نمیکنم  نه اذیت میشم وکاملا شذه سبک زندگیم اونقد راحتم ...یه ماهه شرو کردم و کاملا محسوسه لاغرشدنم

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

نه به اعصابم فشارمیاد یک رژیم خوب دارم همه کم کردن من نتونستم

رژیم سختی نیست من و همسرم یک ماه و نیم گرفتیم اون 12 کیلو کم کرد من 8 کیلو رژیم بدون گرسنگی ایه فقط قند و حبوبات و برنج و نون رو باید حذف کنی میوه فقط کیوی و خیار و توت فرنگی مجازی در عوض گوشت قرمز مرغ ماهی بدون محدودیت میتونی بخوری سبزیجات ازاده قارچ میتونی سوسیس و کالباس میتونی بخوری تخمه اجیل اینارو هم میتونی فلفل دلمه ولی باید حواست به میزان کربوهیدرات شون باشه هفته ای یه امپول بپنتین و یه امپول بیوتین بزن که موهات نریزه اگه واقعا سفت و سخت رعایت کنی قول میدم 20 کیلو کم کنی

خوب وقتی گشنمه چکارکنم نمتونم کم بخورم مخام همچین بخورم

پس دور لاغریو خط بکش...باید تغذیتو اصلاح کنی 

من صبونه  درحد دوسه لقمه هرچی بود با یه چای و دوتا خرما خوردم امروز 

ناهار تن ماهی با پنج تا قاشق برنج عصر یه لیوان شیرو چندتاخرما شامم پنج شش قاشق ماکارونی و یکم سالاد 

باور کن  عالیه عالی امتحانش کن

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

پس دور لاغریو خط بکش...باید تغذیتو اصلاح کنی من صبونه درحد دوسه لقمه هرچی بود با یه چای و دوتا خرما ...

وقتی میرم مهمونی دیگه نمیتونم 

مثلا چندروز تخم مرغ آبپز برنج حذف اما وزنم تغییرنکرد

سلام عزیزم میشه لطفا درخواست دوستیمو قبول کنی؟ کار خیلی واجبی باهات دارم.

من یه منتظرم... منتظر حل شدن مشکلم. خدایا خسته ام از صدا زدن های بی جواب. نذار رو به تباهی برم. 12 سال گذشت و من همچنان منتظر. خدایا رحمتتو ازم دریغ نکن.به دلم افتاده این روزا حاجت روا میشم.  خدا جونم دلم مثل سیر و سرکه می جوشه کمکم کن .میشه لطفا برای حل شدن مشکلم صلوات بفرستین؟هر کی واسم دعا کنه الهی که حاجت روا شه.