2777
2789

برای چی میخوای عزیزم؟من ارومیه ای هستم و کادر بیمارستان اذربایجان

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اروميه اي هستم ولي دكتركاردرمان نميشناسم😊

دکترت کیه عزیزم؟

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
برای چی میخوای عزیزم؟من ارومیه ای هستم و کادر بیمارستان اذربایجان

واسه تشخیص بیش فعالی پسرم میخوام عزیزم 

بردیم پیش دکتر کیانی روانپزشک کودکان گفته بیش فعاله قرص ریسپریدون داده الان ماهم میدیم کلا بی اختیاری ادرار گرفته همیشه شلوارش خیسه گفته باید تا 12 سالگی قرص بدیم بهش 😭😭😭😭

دختر گلم 💕 تو ثمره عشق 🤵🏻👰🏻 ۹ساله ی منو باباتی  
واسه تشخیص بیش فعالی پسرم میخوام عزیزم  بردیم پیش دکتر کیانی روانپزشک کودکان گفته بیش فعاله قر ...

عزیزم خودم نمیشناسم..بیمارستان ما نیست..پیام دوستی مو قبول کن پس فردا میپرسم ازهمکارام میگم

دكتر زنان؟ خانم دكتر جارياني

اگه سزارین شدی واومدی اذربایجان بیا پیشم..من کادر اونجاهستم..خوشحال میشم کمکی ازدستم بربییاد انجام بدم

عزیزم خودم نمیشناسم..بیمارستان ما نیست..پیام دوستی مو قبول کن پس فردا میپرسم ازهمکارام میگم

عزيزم شما اطلاع داري بيمارستان آذربايجان هزينه سزارين با دفترچه نيروهاي مسلح چند ميشه؟

عزيزم شما اطلاع داري بيمارستان آذربايجان هزينه سزارين با دفترچه نيروهاي مسلح چند ميشه؟

دقیق نمیدونم ولی کمتر از درمان و ت اج هست..حدود ۳تومن درنظر بگیرین

وای ممنون عزیزم بخدا دعات میکنم 

دختر گلم 💕 تو ثمره عشق 🤵🏻👰🏻 ۹ساله ی منو باباتی  
وای ممنون عزیزم بخدا دعات میکنم 

خواهش میکنم

.دوستی مو قبول کن..فردا آفم..پس فردا میپرسم ی دکتر خوب معرفی میکنم..فقط یادم بنداز..تو خصوصی پی ام بده یادم بیافته..وظیفمه عزیزم..واسه این عضو شدیم که بهم کمک کنیم