2777
2789
عنوان

عفونت

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 20 پست

دم نوش پنیرک عفونت زنانه رو کاهش میده اما مراقب باشید تداخل دارویی اینا نداشته باشه با داروهاتون 

سرم شستشو و بتادین از داروخونه بگیر بگو برا شستشوی واژن میخام با ی سرنگ بزرگ ده میل بتادین بقیه رو سرم و بکش داخل واژن و با اون شستشو بده عفونت و اصطلاحا خشک میکنه این و دکترم برا تجویز کرده بود 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

دم نوش پنیرک عفونت زنانه رو کاهش میده اما مراقب باشید تداخل دارویی اینا نداشته باشه با داروهاتون سرم ...

؟؟؟؟؟

درد پنهانی دارد به آنچه که میخاهی نرسی و در حسرتش همیشه رنج بکشی....قضاوتم نکن،چون در شرایطم نبوده ای...تلاش کن.....طلاش کن...

سلام اینو جدی میگم شوهرت هر موقع دستشویی میره ایستاده دستشویی نکنه و حتما باید بشینه و وقتی کارش تموم شد خودشو قشنگ بشوره، قبل و بعد رابطه هم هم خودت هم شوهرت خودتونو باید بشورین، تو خونه شورت بپوش،