2777
2789
عنوان

همسرتونو چی صدا میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1370 بازدید | 95 پست
گوگولییییی :))))))))

مثلاً میخواد بگه لاک میخام میگه فلانی میشه برام بخری همسرم می‌خنده میگه تو کم بودی اینم اضافه شده ببین چطوری شما مادر و دختر با زبونتون سوار گردنم شدین🤦

هر 🐕‍🦺ی بیاد سمتم از خودم دفاع میکنم و بهش میگم چچچچخه 

مثلاً میخواد بگه لاک میخام میگه فلانی میشه برام بخری همسرم می‌خنده میگه تو کم بودی اینم اضافه شده بب ...

ویییی چقد آتیش پاره‌است😍😍😍

سعی کن وقتی با من صحبت میکنی مودب باشی🥰 چون بعدش پشیمون میشی بالام جان⛓ تورک🌼 ولی ساکن قلب ایران

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😭😭😭😭😭ندارم😭😭😭😭

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

بااسم خالی 

عزیزم

عشقم

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

ویییی چقد آتیش پاره‌است😍😍😍

خیلی 

دیشب پشت ویترین طلا فروشی تاج طلا دیده میگه میرزایی کی برام تاج طلا می‌خری 

باباش میگه کادوی عروسیت واست میخرم 

از صبح یکسره میگه من دارم بزرگ میشم ک زودتر عروس بشم تا بابام برام تاج طلا بخره 

همسرم میگه برای زن خودم نخریدم حالا باید برای زن مردم بخرم 😁😁😁

هر 🐕‍🦺ی بیاد سمتم از خودم دفاع میکنم و بهش میگم چچچچخه 

هر لحظه ی چیز مختلف 😆 ثابت نی 

جدیدا بی ریخت 🤣با صدای پدر بزرگ پوم (اگر سریال متشکرم کره ای رو دیده باشین )

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

2790
2778
2791
2779
2792