2777
2789
عنوان

همسرتونو چی صدا میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1370 بازدید | 95 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پدر بزرگم فوت شده 

ولی زنده که بود مامانبزرگمو همیشه گلین صدا میزد 

یعتی عروس

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰
عشقم نفسم عمرم عزیزم امیدم (اسمش امیده) دیگه همینا

ولی ماهم میتونیم بگیم امیدم😍

سعی کن وقتی با من صحبت میکنی مودب باشی🥰 چون بعدش پشیمون میشی بالام جان⛓ تورک🌼 ولی ساکن قلب ایران

من توی خونه عشقم و عزیزم 

خونه مامانمون و خواهر برادران عزیز صداش میزنم 

توی فامیل در حد دایی و عمه محسن جان صداش میزنم 

توی خیابان فامیلش رو صدا میزنم

هر 🐕‍🦺ی بیاد سمتم از خودم دفاع میکنم و بهش میگم چچچچخه 

من توی خونه عشقم و عزیزم خونه مامانمون و خواهر برادران عزیز صداش میزنم توی فامیل در حد دایی و عمه مح ...

چقد باحال با توجه به مکانش عوض میشه😍😂

سعی کن وقتی با من صحبت میکنی مودب باشی🥰 چون بعدش پشیمون میشی بالام جان⛓ تورک🌼 ولی ساکن قلب ایران

والا راضی شدم به مجردی ،از سینگلی بمیرم بهتره تا به شوهرم بگم نمی‌دونم حضرت یار و اقایی و مرده من😵‍ ...

نه نه اینطور نگو شما هرجور دوست داری صدا کن

والا راضی شدم به مجردی ،از سینگلی بمیرم بهتره تا به شوهرم بگم نمی‌دونم حضرت یار و اقایی و مرده من😵‍ ...

ازدواج کنی بعد میفهمی 

من تازه ک عقد کرده بودم خونمون ک حرف می‌زدیم با داداشام خجالت می‌کشیدم اسم همسرمو بیارم میگفتم اون یا هم میگفتم پسره 😁😁😁

الان جلوشون میگم عزیزجان محسن جان 

هر 🐕‍🦺ی بیاد سمتم از خودم دفاع میکنم و بهش میگم چچچچخه 

اره توی خیابون همیشه ک فامیل صدا میزنم دخترمم با فامیل باباشو صدا میزنه😁😁😁

گوگولییییی :))))))))

ازدواج کنی بعد میفهمی من تازه ک عقد کرده بودم خونمون ک حرف می‌زدیم با داداشام خجالت می‌کشیدم اسم همس ...

منم قطعا مث شما میشم😂✋🏻

2790
2778
2791
2779
2792