2777
2789
عنوان

بااین شخص ازدواج میکردین یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 1950 بازدید | 116 پست
من دیگه یجوری شدم ازهمه مردهامیترسم

هممون ترس نداریم، به هر حال نمیشه تنها موند و نتونی محبت کنی و محبت ببینی، بنظرم یکسال زمان‌کمی نبوده برای شناخت، تو دیداراتون دخترتم ببر و رو رابطه‌اش با دخترت بیشتر دقیق شو 

من از چیزیایی که کاربرا گفتن نمیترسم، ولی این که آیا این شخص میتونه برای دخترت پدری کنه یا نه، خیلی مهمه 

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بین اسی جان. شما حقوق داری که میتونی بشینی خونه پدرت در کنار دختر گلت شاهانه زندگی کنی  حالا مثلا بری خونه شوهر جدید که مثلاً اخلاقش خوبه. با هزینه اجاره خونه و هزینه های سرسام آور زندگی اخلاق شوهرت حتی اگه پسر پیغمبر باشه بد  اخلاق میشه از طرفی صددرصد حقوقت پیشکش میشه تو زندگیت و ممکنه از خرجای خودتو دخترت پس بمونی. دقیقا برای چی میخوای شوهر کنی؟ به فکر دخترت باش تا بزرگتر بشه.

بین اسی جان. شما حقوق داری که میتونی بشینی خونه پدرت در کنار دختر گلت شاهانه زندگی کنی حالا مثلا بر ...

این بنده.ی خدا انسانه با مجموع عواطف و ناز و نیازهاش

ازدواج خوب، پاسخگوی همه‌ی اینهاست 

ایشون چون یه بچه‌داره، نباید از زندگی شخصیش وا بمونه که 

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

اینم بگم اسی حتی اگه اخلاقش خوبه بابت هزینه های زندگی حتما زیر فشار میری و صددرصد ایشون برات تعیین تکلیف می‌کنه چون بخشی از حقوقش برای اجاره خونه می‌ره.از طرفی بابت نگهداری دخترت دچار استرس میشی. کلا فکر نمیکنم با این ازدواج به آرامش برسی. نه پول درست حسابی داره نه حداقل خونه. یا اقلام زن قبلیشو پیدا کن و ازش تحقیق کن

این بنده.ی خدا انسانه با مجموع عواطف و ناز و نیازهاشازدواج خوب، پاسخگوی همه‌ی اینهاست ایشون چون یه ب ...

عزیزم درسته ایشون صددرصد نیاز به عواطف و همسر مناسب داره. باید یادتون باشه ایشون خودشون درآمد کافی دارن ولی اون آقا حتی خونه نداره. خب سوال اینجاست تا حالا نتوانسته یه آلونک بخره؟؟ راستش منم فقط بخاطر اخلاق خوب همسرم ازدواج کردم و خیلی پشیمونم چون اخلاق به مرور زمان تغییر می‌کنه. بعدشم حالا مثلا ما که شوهر داریم چقدر نیازهای عاطفیمون برآورده میشن؟؟ ایشون منتظر به کیس بهتر میتونن بمونن و فعلا با دخترشان زندگی شیرینی داشته باشند.

آقا هستم🤦‍♂️

کیس بهتر ممکنه پیدا بشه ممکنه پیدا نشه، پس نباید این کیسی که‌ تو‌ دستمونه. رو از دست بدیم

ممکنه به هزار دلیل نتونسته خونه بخره، شاید مهریه داده، شاید خرج تصادفی چیزی شده، شاید( مثل من )مال و اموالشو بردن و و و 

ضمنا ۳۵ سال خیلی زیاد نیست، حالا حالاها وقت دارن برای خونه‌دار شدن

بین اسی جان. شما حقوق داری که میتونی بشینی خونه پدرت در کنار دختر گلت شاهانه زندگی کنی حالا مثلا بر ...

زن و مرد همدم میخوان

تا ابد که نمیشه تنها موند

مسئله انسان فقط مالی نیست خیلی از نیازها هست که با پول و شاهانه زندگی کردن حل نمیشه

اگه میتونه کارش رو انتقال بده نزدیک خونوادت تا خیالت از بابت بچت راحت باشه خب جای فکر کردن داره 

بخصوص اینکه انگار بدلت نشسته 

ولی اگه نمیخاد بیاد شهر شما بنظرم ردش کن 

چون الان شرایط خودت و دخترت هردورو بایو بسنجی دیگه یه ادم مجرد نیسی که بگی میرم اون شهر و سازگار میشم با محیط 

بچه ها اسیب پذیرن و اینکه بخای تو خونه رهاش کنی و بری بهش لطمه میزنه 

حتی یه خونه عوض کردن هم روی بچه خیلی اثر میزاره 

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤