2777
2789
عنوان

شوهر بی پول

| مشاهده متن کامل بحث + 1121 بازدید | 37 پست

چهارساله جدا شدم..کلی هم خاستگار داشتم ازضعیف تا خوب...اما بااولین اشتباه یا مورد بوسیدم گذاشتم کنار..ترجیح میدم مجرد بمونم تااخر عمرم تااینکه یه عمر حال دلم بد باشه..عزیزانی که تجربه طلاق دارید خواهرانه ازتون خواهش میکنم ما یکبار شکست خوردیم..چه اصراری دارید بازم دلتون خون باشه؟؟حتما باید یه نره خر بالا سرتون باشه؟؟دوست گلم همسرت روببر مشاوره با بی پولی شاید به سختی بتونی زندگی کنی ولی اخلاق بد اگر هرروز تو تشت طلا هم بهت غذا بده دلت خون میشه...امیدوارم ارامش به زندگیت برگرده

کاش تو سهم من بودی❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبه که اگه اضافه کاری کنه و یک کم خلاقیت داشته باشه مشکل تون کم میشه بشرطی تنبلی نکنه

جهاز بابام گفت همچی من میدم یه لباسشویی و دوتخته فرش بگیره 

باز با این حال میگه چرا پدر مادرت کمکمون نمیکنن دیگه همچی خریدن چ کمکی بکنن اخه

اصلا آدم احساسی نیستاولی نمیدونم چرا اینهمه من عاشقش شدم

خدا براش خواسته یه خانمِ گل، عاشق و همراهش باشه.

تو هم کنارش باش ،تلاش کن بتونی رو اخلاق و حالش مؤثر باشی

خدایا،مهربانا! حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد.پسر قشنگم برای همیشه از پیشم رفت برا حال خرابم دعا کنید
جهاز بابام گفت همچی من میدم یه لباسشویی و دوتخته فرش بگیره باز با این حال میگه چرا پدر مادرت کمکمون ...

دخبر از یک خانواده گرفتی دیگه خرج و هزینه اش رو که نباید بگیری؟ چطوری روش میشه میگه...ما باشیم کار و قرض میگیریم ولی  خجالت میکشیم درخواست از والدین همسر  بکنیم...

مرد،it,s good to be important ..but it,s  more important  to be good....

دخبر از یک خانواده گرفتی دیگه خرج و هزینه اش رو که نباید بگیری؟ چطوری روش میشه میگه...ما باشیم کار و ...

بعد یبار مامانم دوتومن بهش قرض داد لازم داشت گفتم یک و نیمش و بفرست براش لازم داره میدونستم داره بهش گفتم بخدا قسم گریه میکرد میگفت من باتو احساس غریبی میکنم تو از من پول مادرتو خواستی من احساس غریبی دارم باهات😐

بعد یبار مامانم دوتومن بهش قرض داد لازم داشت گفتم یک و نیمش و بفرست براش لازم داره میدونستم داره بهش ...

این نباید ازدواج می‌کرد روز اول از چه جهت تو او را پذیرفتی چی در او دیدی که قابل تایید تو باشه

مرد،it,s good to be important ..but it,s  more important  to be good....