2777
2789
عنوان

پشت کنکور

112 بازدید | 21 پست

منتظرم نتیجه فرهنگیانم در بیاد که اگه قبول نشدم.   شروع کنم. خوندن برای سال دیگه.  که رشته های پزشکی و دارو اینا  می تونم بیارم اصلا؟  الانم دلم می خواد بخونم ولی چون   یه امیدواری دارم مثلا به فرهنگیان خوب درس نمی خونم. بعد ببینم خوب درس نمی خونم امیدمو از دست می دم اصلا همه چی بهم می ریزه کلافه ام نمی دونم چیکار کنم همش می ترسم قبول نشم  بعد.  اینجوری مناز ۴۰۵.  ها هم عقب افتادم خیلی چون باید دیگه از اواخر مردادکه جوابا می یاد شروع کنم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اول اینکه عنوانتو تصحیح کن پشت کنکور نه پشت رویاهات مورد بعدی اینکه علاقت چیه عزیزم فرهنگیان دوس داری برو فرهنگیا یا رشته های علوم پزشکی  درضمن غیر ممکنم نیست آوردنش شما از شهریور یا حالا اواسط مرداد روزانه ۱۰ الی ۱۲ یا بیشتر بخونی میاری 

اول دوست نداشتم ولی مامانم. در موردش. گفته الان خیلی دوسش دارم

اگر علاقه نداری نرو 

چون بعدا یه عالم دانش آموز که ایندشون دستته کارت توش عشق نداره به خوبی‌ یاد نمیگیرن و این مسوولیت سختیه 

از طرفی هم باید توانایی کنترل و خون سردی داشته باشی چون فک کن ۴۰ تا بچه قد نیم قد تو یه کلاس اگر دبیر باشی با ۳۰۰ نفر باید سر کله بزنی 

اگر علاقه نداری نرو چون بعدا یه عالم دانش آموز که ایندشون دستته کارت توش عشق نداره به خوبی‌ یاد نمیگ ...

گفتم که الان خیلی دوسش دارم یعنی از مهر ماه ۴۰۳  خیلی دوسش دارم

گفتم که الان خیلی دوسش دارم یعنی از مهر ماه ۴۰۳ خیلی دوسش دارم

خب خوبه پس ایشالا که موفق باشی تو رشته دلخواهت 

من خودم امسال نتونستم فرهنگیان قبول شم جو رقابت تو شهرم خیلی بالاس موندم برا سال بعد

ببین تو از پزشکی و اینا میتونی استادشی یا کلا تدریس داشته باشی اما از معلمی نمیتونی پزشک شی

اینم در نظر داشته باش که معلم شی باید انصراف بدی بعد کنکور بدی اگر قبول شی نمیتونی کنکور بدی