2777
2789

اول چایی

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ولی هوا گرمه. شربت خالی کافی نیس؟ 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

اول شربت بیار که خنک بشن. 

بعدش چایی و شیرینی بیار. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

فقط شربت 

چایی نیاز نیست به نظرم 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

چون از بیرون میان

شربت بیار خنک شن

بعدش نیم ساعت بیشتر گذشت

چایی بیار با شیرینی بخورن

🔴 پاورقی : شیرینی خودشونو حتما به خودشون تعارف کن

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

اول شربت بیار خیلی گرمه

بعدا اگه قرار شد دهنشونو شیرین کنن چای و شیرینب

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا
نه ما این رسم رو نداریم خدارو شکر پسر بایک اتوبوس آدم میاد چطوری دختر بره جلوی این همه آدم چایی ببره

خب این داستانش فرق داره

میگی یه اتوبوس ادم

چجور ادم برا یه لشگر چایی ببره

من خواستگاری عموم رفتم😂😐

فک کن زن عموم

همزمان جاریش و بچه هاش با مادرش شوهر خواهر شوهر پدرشوهر ایناشو دید

با تعداد بالا رفتیم

شدیم ۵ تا خانم

۳ تا هم آقا

که یکیش داماد بود😂😂😂😂😂

تازه بابام میگفت چیه همتون ریسه شدید دارید میاید

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

خب این داستانش فرق دارهمیگی یه اتوبوس ادمچجور ادم برا یه لشگر چایی ببرهمن خواستگاری عموم رفتم😂😐فک ...

نه ماها یکی دوتا اتوبوس فامیل داماد میاد 

بزرگترها در مورد مهریه و...توافق میکنن و چونه میزنن 

واسه همین دختر رو اصلا مردها و داماد نمیبینن