2777
2789

خدا دستتو بگیره عزیزم

توبه کن 

با کسی هم درمیون نزار

ما که نمیشناسیمت

ولی خانواده سرکوفتشو میزنن بهت.

نگو اصلا.

توبه کن و تمام.

الان خونه ای ؟، جایی داری برای موندن ؟

هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بی‌نیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیده‌ام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهره‌مند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آن‌که به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاری‌ام را برطرف کن و زشتی‌ام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاری‌ام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجه‌ای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید نباشم دیگه..جوری نبودم که بخوادمهزار بار بهم گفت حلالت نمیکنمرام نداد خونهنمیدونم

خب معلومه میگه چون عصبانیه، ولی تو حتما بهش بگو مطمئنن خیلی تاثیر داره.

#حجاب یعنی مهربانی؛ 💕#مهربانی به زنانی که نمیخواهند در جامعه و نزد همسرانشان مقایسه شوند💕#مهربانی به مردانی متأهل که وفاداری را برایشان آسانتر میکنم 💕#مهربانی به جامعه ای که آرامش میطلبد 💕#مهربانی به مردانی که شرایط ازدواج ندارند 💕 #مهربانی به زنان مسن تر 💕#مهربانی به خودم که میخواهم درمحل تحصیل و کار، بیشتر از ظاهرم هوشمندی و تخصصم دیده شود 💕#مهربانی به خانواده هایی که پاره های وجودشان را در این راه غیرت و حجاب فدا کرده اند 💕#مهربانی به کسانیکه در این شرایط اقتصادی بار ظاهر و مسائل این چنینی را نیز باید تحمل کنند💕#مهربانی به مادران و پدرانی که نگران امنیت اخلاقی دخترانشان در جامعه هستند 💕#مهربانی به جامعه زنان که لازم نیست شوی ظاهر برای جلب جنس مخالف بگیرند و...🫠 |🌱✨مَولایَ یا مَولای♡ انت المالکُ وَ انَاالمملوک، و هلیرحمالمالکاِلَاالمَملوُک؟ ✨️ 👑#تقوا یعنی مراقب خودت باش

نه پاکم :))اره خیلی شدیدخدا میبخشه منو؟من به سن قانونی نرسیده بودم اینطوری شدموای وای وای

عزیزم اگه الان باردار نیستی و سقط کردی اصلا دلیلی نداره به مادرت بگی 

اگه بهش بگی نباید خودتو ببخشی 

پشیمون باش از کارات شدیدا 

توبه کن 

به خدا وصل شو 

هیچ گناهی نیست به شرط توبه و عدم تکرار که خدا نبخشه 

آدم تا زندس فرصت جبران داره 

هیچوقتم رازتو به هیچکس نگو جز خدا که اونم خودش میدونه فقط با خدا درد دل کن و آدم شو

حسبی الله ❤

یعنی اسی مجردی و بار دار ؟

کجا زندگی میکنی؟

ای ایران ای مرز پر گهر ای خاکت سر چشمه هنر،🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷وقتی تو یه تاپیک باهات دعوا کردم تاپیک بعدی دیدی چقدر خوب و شوخ دارم باهات برخورد میکنم بدان و آگاه باش من اسم کاربری ها یادم نمی‌مونه،مرگ بر امریکا،مرگ بر اسراییل،زنده باد پاینده باد رهبر عزیزم سید علی خامنه ای🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

شماها میگین من بی خیال شم برم بگم مامان غلط کردم؟میخواست زوری وادارم کنه به ازدواج با یکی که نمیدونم ...

خب بهش نگو. خدا بخشیده چون واقعا پشیمونی، خودش کمکت کنه 

برگرد حتما موفق باشی 

#حجاب یعنی مهربانی؛ 💕#مهربانی به زنانی که نمیخواهند در جامعه و نزد همسرانشان مقایسه شوند💕#مهربانی به مردانی متأهل که وفاداری را برایشان آسانتر میکنم 💕#مهربانی به جامعه ای که آرامش میطلبد 💕#مهربانی به مردانی که شرایط ازدواج ندارند 💕 #مهربانی به زنان مسن تر 💕#مهربانی به خودم که میخواهم درمحل تحصیل و کار، بیشتر از ظاهرم هوشمندی و تخصصم دیده شود 💕#مهربانی به خانواده هایی که پاره های وجودشان را در این راه غیرت و حجاب فدا کرده اند 💕#مهربانی به کسانیکه در این شرایط اقتصادی بار ظاهر و مسائل این چنینی را نیز باید تحمل کنند💕#مهربانی به مادران و پدرانی که نگران امنیت اخلاقی دخترانشان در جامعه هستند 💕#مهربانی به جامعه زنان که لازم نیست شوی ظاهر برای جلب جنس مخالف بگیرند و...🫠 |🌱✨مَولایَ یا مَولای♡ انت المالکُ وَ انَاالمملوک، و هلیرحمالمالکاِلَاالمَملوُک؟ ✨️ 👑#تقوا یعنی مراقب خودت باش

عزیزم اگه الان باردار نیستی و سقط کردی اصلا دلیلی نداره به مادرت بگی اگه بهش بگی نباید خودتو ببخشی پ ...

صحیح ولی اگه بچه رو کشته باشه خود این قتل باز دامنشو میگیره🚶‍♀️🚶‍♀️

خدا خودش تو قرآن بارها تکرار کرده 

خدا بسیار توبه پذیر مهربان است :) 

عزیزدلم توعم سنی نداری همین ک پشیمونی نگاه خدا به توعه:) 

خانوادت ک بنده های عادی خدان 

از خود خدا و امام رضای جان کمک بخاه❤️فقط عهد ببند هیچ وقت دیگه تکرار نکنی:))) 

صحیح ولی اگه بچه رو کشته باشه خود این قتل باز دامنشو میگیره🚶‍♀️🚶‍♀️

دوست عزیز کاش وقتی کسی خودش پشیمونه 

رو زخم نمک نپاشید این یک 

دوما حکمش رو بخونید لطفا بعد نظر بدید زیر 4 ماه حلاله 

سوما اگر از رابطه نامشروع باشه اون مادر اگر خطر آبرویی داشته باشه حکم اینه اجازه داره سقط کنه 

در غیر این صورت باید از شهر خودش خارج شه و در شهر دیگری ک کسی اونو نشناسه بچه رو دنیا بیاره 

دوست عزیز کاش وقتی کسی خودش پشیمونه رو زخم نمک نپاشید این یک دوما حکمش رو بخونید لطفا بعد نظر بدید ز ...

عزیزم اصلا همچین حکمی راجع به قتل جنین وجود نداره گلم🚶‍♀️

اگه هست با منبع میتونی برا من بفرستی!

من فقط یه واقعیت رو گفتم اونم برا اینکه همچین اثری روی زندگی داره.💔

فحش میخورم نمیتونمکامل نمیگممعتاد بودمحاملم الان…

حقیقت باورم نمیشه داستانت رو 

ی مقدار رفتارت به آدمایی که تو مجردی حامله باشند و معتاد و از این حرفا نمیخوره .... خیلی ریلکس به نظر میرسی .... نمیدونم بازم شاید حس من غلطه