2777
2789
عنوان

با پرستار دعوا کردم

152 بازدید | 6 پست

پریود شدم از درد شدید رفتم دکتر،برقا قطع بود گفتن تا برق وصل نشه نمیتونیم ویزیت بذیم دکتر هم نمیاد

خلاصه طاقت اومدم 40 دیقه ای تا برق وصل شد و...سرم رو گرفتم تازه زنگ زدن پرستار اومد دیگه عصبی شدم ب پرستار گفتم چ موقع اومدنه من اینجا از درد مردم اونم گفتم 5 دیقه اس بهم زنگ زد.پرستار خیلی باهام خوب برخورد کرد وقتی هم اومد سرم کشید گفت بهتری?

من ازش کلی عذر خواهی کردم ولی همچنان عذاب وجدان دارم چون ی کلمه هم نگفت ک من ناراحت شم

بگید چیکارکنم ?

هیچ کاری نمیخواد کنی،اکثرا درک میکنن که بیمار درد داره و به دل نمیگیرن

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

بدبخت پرستارا بدبخت ما که دانشجوی پرستاری هستیم همیشه ریدن برا ما 

خانه دل تنگ غروبی خفه بود مثل امروز که تنگ است دلم پدرم گفت چراغ و شب از شب پر شد من به خود گفتم یک روز گذشت مادرم آه کشید زود بر خواهد گشتابری اهسته به چشمم لغزیدو سپس خوابم برد که گمان داشت که هست این همه درد در کمین دل آن کودک خرد ؟ آری آن روز چو می رفت کسیداشتم آمدنش را باورمن نمی دانستم معنی هرگز را تو چرا بازنگشتی دیگر ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درک میکنن بیمار روولی کاش بیکار ها هم درک کننخیلیاشون ساعت ها نخوابیدن یا گشنه موندن یا تحقیر شدن...

بله همینطوره 

دوستان دارم یچیزی براش بخرم و جبران کنم رفتار قشنگش رو🫠

اینکه گفت من غریبم اینجا.. اذیتم کرد 

بدبخت پرستارا بدبخت ما که دانشجوی پرستاری هستیم همیشه ریدن برا ما

عزیزم فرقی نمیکنه شاغل باشی یا یک ادم معمولی همه جا خوب و بد هست 

رفتار این پرستار عالی بود من شرمنده اش شدم