2777
2789
عنوان

چرا مامانم اینجوری میکنه

155 بازدید | 21 پست

بچه ها چندین باره به مادرم گفتم منو جلو خواهرات ضایع نکن و همه چیز منو نگو چون خواهراش دلسوز نیستن و به همه میگن امشب مامانم اینقدر از منو و بابام بد گفت بلند شدم زدم بیرون

اخه من چه گناهی کردم تو  این زندگی

همش منو تخریب میکنه

میشه یکم باهام درددل کنید

تنها جایی که دارم اینجا هست

میدونم مادرا همه چیو میگن ولی مادر من دیگه شورشو در اورده

عاشق بستنی زعفرونــــی😎

مامان منم به همه میگه الان کل شهر از وضع زندگی من و اتفاقای زندگیم خبر دارن😐

حالا که مارا ترک کرده ای نمیدانم در کدامین آسمان پرسه میزنی حتی نمیدانم چگونه مرگ تورا دیدم و نمردم اما بدان دلم برایت تنگِ تنگِ تنگ است ای کاش تیغِ طوفانِ بلا آنگونه گلِ بی خارِ من را از من جدا نمی کرد...(:

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خستم کرده بخدا همش غیبت غیبت

من راهی به جز بیخیال شدن ندارم یهو تو خیابون یکی از اشنا ها منو میبینه از اتفاقای زندگیم تعریف میکنه پشمام میریزه هرچی هم بهش میگم من دوس ندارم نگو حالیش نمیشه😂😐

حالا که مارا ترک کرده ای نمیدانم در کدامین آسمان پرسه میزنی حتی نمیدانم چگونه مرگ تورا دیدم و نمردم اما بدان دلم برایت تنگِ تنگِ تنگ است ای کاش تیغِ طوفانِ بلا آنگونه گلِ بی خارِ من را از من جدا نمی کرد...(:

من راهی به جز بیخیال شدن ندارم یهو تو خیابون یکی از اشنا ها منو میبینه از اتفاقای زندگیم تعریف میکنه ...

واقعا😑 فازشون چیه خدایی

مادرت بدگویی تو رو خیلی میکنه؟ 

عاشق بستنی زعفرونــــی😎

واقعا😑 فازشون چیه خداییمادرت بدگویی تو رو خیلی میکنه؟

اره خیلییی مثلا من تو خونه هیچ کاری انجام نمیدم ادم تنبلی نیستم ولی بابام نمیزاره اینو الان کل زنای شهرمون میدونن انقد به همه گفته هیچکاری نمیکنه😂

اره خیلییی مثلا من تو خونه هیچ کاری انجام نمیدم ادم تنبلی نیستم ولی بابام نمیزاره اینو الان کل زنای ...

وای تو منی یا من تو هستم😐😂

مامانم دقیقا داشت به خالم همینا رو میگف 

دست به سیاه سفید نمیزنه

ظرف نمیشوره

عاشق بستنی زعفرونــــی😎

وای تو منی یا من تو هستم😐😂مامانم دقیقا داشت به خالم همینا رو میگف دست به سیاه سفید نمیزنهظرف نمیشو ...

😂😂بخوام هم انجام بدم همچین ادمی لیاقت نداره کمکش کنم کلا هربلایی تونسته سرم اورده دیگه🤦🏻‍♀️

😂😂بخوام هم انجام بدم همچین ادمی لیاقت نداره کمکش کنم کلا هربلایی تونسته سرم اورده دیگه🤦🏻‍♀️

چقدر حستو میفهمم

میتونم بپرسم چه بلایی

البته اگر دوست داری💙

عاشق بستنی زعفرونــــی😎

مامانای ایرانی اکثر همینن منم ی روز در میون با مامانم قهرم بعدم یجور رفتار میکنه انگار هیچی نشده 😐

چرا واقعا

فقط تخریب تخریب

چون خودشون بچگی زندگی خوبی نداشتن عقده ای شدن

عاشق بستنی زعفرونــــی😎