2777
2789
عنوان

هرکی با یکی بحثش میشه مشکل داره

138 بازدید | 14 پست

به نظرتون کسی هرجا میره با یکی بحثش میشه مشکل داره؟

بیشتر با خانوما البته مشکلش چیه؟

هرجا هم میره سرکار بیرونش میکنن یه دفعه شو میدونم با شاگرد استادکاره دعواش شده گفته برو مخزن آب پر کن گفته من آب نخوردم که برم پر کنم.یا بهش امرونهی کرده شاگرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یسریا انتقاد پذیر نیستند و خیلی افاده ای هستند و توقع دارند بقیه رو به خدمت خودشون دربیارن اینه وقتی بهشون چیزی میگن گوش نمیدن و به مشکل میخورن 

دعا کنید برام🩷 

یسریا انتقاد پذیر نیستند و خیلی افاده ای هستند و توقع دارند بقیه رو به خدمت خودشون دربیارن اینه وقتی ...

برادرم هست ۱۹ سالشه

امروز رفتیم بیرون تویه باجه بلیط ورودی باغ وحش با یه زنه بحثش شد😐

این از اوناس که همه چی بهش برمیخوره 

🦥 ................       اره کشتی هام غرق شده🗿                           منم سرگشته‌ی حیرانم ای دوست !                                           زخمی‌ست روی دل،نه عمیق......اما همیشه تازه،نه میسوزه،نه خون میاد،اما هر شب خوابمو میدزده🥀

یکی از عروسای ما هم همینطوره با هیچکس نمیسازه 

با هیچ همسایه ای نمیسازه همیشه دعوا میکنن 

یک خونه بزرگ و خوب داشتن توی یک محله خوب چون با همسایه ها همش دعوا میکرد خونه رو عوض کردن 

رفتن یکجا دیگه اینجا هم با همه همسایه ها قهر و دعوا راه میندازه 

یعنی بهش بگی اونجا نشین بیا اینجا بشین قهر می‌کنه ک چرا تو برای من تعیین تکلیف می‌کنی😐😐😐

اصلا اخلاق نداره

هر 🐕‍🦺ی بیاد سمتم از خودم دفاع میکنم و بهش میگم چچچچخه 

ببخشید مشکل و مریضی دارن؟

نه فقط بد اخلاقه و خود برتر بینه 

فکر می‌کنه از همه بالاتره 

و در اصل اصلا برتری نداره ک هیچ خیلی هم پایینه سطحش از همه لحاظ

هر 🐕‍🦺ی بیاد سمتم از خودم دفاع میکنم و بهش میگم چچچچخه 

2790
2778
2791
2779
2792