2777
2789
منم همینطورم ولی خب کنترل میکنم ممکن مدتها بی حس باشم بعد یهو با حس میشم جالبه ک با وجود این حس میل ...

نه من میل دارم به رابطه خیلی اذیت میشم‌ ازدواج هم نمیتونم‌الان 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=389495051]خب خیلی سعی میکنم تنها نشم ولی بعضی وقتا دیگه دیوونه میشم با فکر کردن[/QUOهمین؟

خب نمیشه گفت

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

چجورسرکوب میکنی

من خودمو مشغول میکنم مثلا یه فیلم نگاه میکنم میرم حموم اب سرد گرمی نمیخورم و تنها نمیشم و همش تو نی نی سایتم 

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

مرسی اجی

😘❤️

واقعا خیلی بده واسه خودمون چون نیازمونو نمیتونم کامل بر طرف کنیم خوشبحال مرداست

😘❤️واقعا خیلی بده واسه خودمون چون نیازمونو نمیتونم کامل بر طرف کنیم خوشبحال مرداست

هم واس اوناهم واس ماخیلی بدشده :(کاش گوشی نبودکشیده نمیشدیم به این راه قدیمیادختراشون تاازدواج نمیدونستن حس چیه اماالان 😪

هم واس اوناهم واس ماخیلی بدشده :(کاش گوشی نبودکشیده نمیشدیم به این راه قدیمیادختراشون تاازدواج نمیدو ...

اره واقعا

2790
2778
2791
2779
2792