2777
2789
عنوان

عفونت

105 بازدید | 12 پست

سلام 

من چن روز پیش رفتم دسشویی عمومی و اصن حواسم نبود خودمو شستم ( من هیچ وق ت دسشویی عمومی خدمو نمیشورم خشک میکنم میام بیرون یا با خدم بطری میبرم )

بعد دقیقا فرداشبش دچار خارش شدید شدم و نزدیک دهانه واژنم متورم شد و سفت و الان خیلی درد میکنه 

چه بلایی سرم اومده ؟؟؟

ی تیکه از دهانه واژنم خیلی متورم شده و اینقدر درد داره  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو دکتر حتما عفونته دیگه شلنگای دسشویی عمومی به شددددت آلوده اس

اره  ولی من فک میکردم با پماد کلوتیرمازول خوب میشم هم بهش زدم  هم داخل واژنمم زدم ولی هیچ تغییری نکرده الان حس میکنم بیشتر متورم شده

من همیشه عفونت ک میگرفتم پماد کلوتریمازول روم خیلی جواب بود

مگه شلنگ رو مالیدی به خودت

ن بابا کی شیلنگ رو ب خدش میماله مگ میخاستم اونجا وسط پارک خودارضایی کنم حرفا میزنین 

خب فضای دسشویی های عمومی الوده اس اینو ک دگ همه زن ها میدونن

مگه شلنگ رو مالیدی به خودت

کلا الوده اس شلنگ دسشویی عمومی

وقتی شیرو باز کنی اون آب آلوده میشه و میخوره به بدنت

یک روز تمام راه‌هایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخ‌ترین قصه دنیاست...💔

ن بابا کی شیلنگ رو ب خدش میماله مگ میخاستم اونجا وسط پارک خودارضایی کنم حرفا میزنین خب فضای دسشویی ه ...

میدونم منظورم اینه وقتی برخورد نداشته باهات چجوری عفونت گرفتی

افراد سمی رو حذف کنید از زندگیتون 

اره ولی من فک میکردم با پماد کلوتیرمازول خوب میشم هم بهش زدم هم داخل واژنمم زدم ولی هیچ تغییری نکر ...

خب کلوتریمازول برای عفونتای قارجی هست 

احتمالا این عفونتش باکتریاییه

یک روز تمام راه‌هایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخ‌ترین قصه دنیاست...💔

میدونم منظورم اینه وقتی برخورد نداشته باهات چجوری عفونت گرفتی

خب سرشیلنگا کثیفن حتما ،،همراه با اب میاد روی محیط واژن 

اونجا ک کسی دسشویی ها رو قشنگ ضدعفونی نمکنه 

خب کلوتریمازول برای عفونتای قارجی هست احتمالا این عفونتش باکتریاییه

نمیدونم اخه قرص میتراندازول هم خوردم 

گفتم شاید کسی اینجا تجربه داشته باش تا استرسم کم بشه 

نمیدونم اخه قرص میتراندازول هم خوردم گفتم شاید کسی اینجا تجربه داشته باش تا استرسم کم بشه

مترونیدازول رو ادامه بده برای خارش و التهابش هم دیفن هیدرامین یا سیتریزین بخور فکر کنم کمتر بشه علائمش

مترونیدازول رو ادامه بده برای خارش و التهابش هم دیفن هیدرامین یا سیتریزین بخور فکر کنم کمتر بشه علائ ...

میگم نکنه از اون التهاب ها هست ک بعضی وقتا میزنن ک میرن روغن سیاه میزنن ک اون التهابه اخرش خالی میشه نکنه از اوناس

ن دگ هیچی نمیخام مصرف کنم فردا صب بشه زود میرم دکتر

میگم نکنه از اون التهاب ها هست ک بعضی وقتا میزنن ک میرن روغن سیاه میزنن ک اون التهابه اخرش خالی میشه ...

نمیدونم که!

آره فردا برو دکتر خوب میشی زود نگران نباش