2777
2789
عنوان

آزمون استخدامی

1456 بازدید | 48 پست

سلام   کیا قبلا تو ازمون های استخدامی دولت مثل وزارت بهداشت ، اموزش پرورش ، زین الدین و ... شرکت کردن؟ وقتی قبول شدین چرا تو مراحل بعد رد شدین؟ تجربتون رو بگید ممنون

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

قبول بشی بعد رد بشی ؟ میشه مگه ؟ مگر ازمون هایی که مصاحبه دارن و سه برابر ظرفیت اعلام قبولی میکنن . وگرنه بعد قبولی کسی رد نمیشه . یا این که مشکل امنیتی سیاسی داشته باشه . 

سردفتر اسناد رسمی

قبول بشی بعد رد بشی ؟ میشه مگه ؟ مگر ازمون هایی که مصاحبه دارن و سه برابر ظرفیت اعلام قبولی میکنن . ...

یعنی تو مرحله مصاحبه و تحقیقات و .... و ... کسی رد نمیشه ؟ به جز از مشکل امنیتی و سیاسی ، اخه میگن به احکام زیاد گیر میدن

اها تو گزینش و مصاحبه چبا پرسیدن به ظاهر نگاه می کنن؟

بله قران و نماز و احکام و مرجع و ....،تحقیقات محلی هم میان ظاهر هم بله خیلی مهمه

شما اموزش و پرورش رو میگی؟؟؟؟

آهان من آخه پارسال آموزش و پرورش قبول شدم ولی خب بهداشتم گزینش داره

با چه مدرکی؟ نمیدونم یه مهلت یک ماهه دادن با ۹ تا کتاب که ریاضی هم توش داره و من سر در نمیارم - گزینش یعنی تو همون مرکزی که قبول شدی میری مصاحبه