2777
2789
عنوان

دارم میمیرممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 29 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منکه امروز با خواهر شوهرمم فرشاشو شستیم..آشپزخونش آرایشگاهش

آخرم از همه عروسا بدتر منم...هیچ احترامی ندارم.

البته تقصیر خومه.خیلی خودمونی شدم باهاشون

شوهرنازنینم👦خانومت👧خیلی شرمنده ی مهربونیاته😶😶اینو بدون هیچکس نمیتونه ما دونفر👫رو از هم جدا کنه جز مرگ😳یه چیز دیگه!!خدا روشکرکه تو شدی شوهرم👦
منکه امروز با خواهر شوهرمم فرشاشو شستیم..آشپزخونش آرایشگاهش آخرم از همه عروسا بدتر منم...هیچ احترام ...

من عروس آخرم اوایل جاریام میرفتن کمک من هیچوقت نرفتم اونام دیدن من نمیرم و عزیزترم نرفتن دیکه🤣

چرا میری خب عزیزم 

من عروس آخرم اوایل جاریام میرفتن کمک من هیچوقت نرفتم اونام دیدن من نمیرم و عزیزترم نرفتن دیکه🤣 چرا ...

منم عروس آخرم.چون زنگ میزنن بیا منم روم نمیشه بگم نه

شوهرنازنینم👦خانومت👧خیلی شرمنده ی مهربونیاته😶😶اینو بدون هیچکس نمیتونه ما دونفر👫رو از هم جدا کنه جز مرگ😳یه چیز دیگه!!خدا روشکرکه تو شدی شوهرم👦
آره دیگه بگن آدم تو رودرواسی مجبوره بره☹

بخدا.حالا جاری های دیگه نمیان.تلبته بچه دارن ومیرن مدرسه و‌..ولی اونا عزیزترن..به شوهرمم میگم اون میگه تو برو..به عزیز بودن چیکار داری..

بخدا.حالا جاری های دیگه نمیان.تلبته بچه دارن ومیرن مدرسه و‌..ولی اونا عزیزترن..به شوهرمم میگم اون می ...

این ب من ثابت شده با خونواده شوهر نباید زیاد صمیمی شد☹ کاش از اول رو نمیدادی 

ولی اگه چنبار بهونه بیاری دیگه نمیگن بهت