mahsa_ros مدیر عضویت: 1396/12/07 تعداد پست: 252 عنوان دارم میمیرممممم | مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 29 پست امروز اومدم خونه مامانم کمک کنم واسه خونه تکونی کمرم داره نصف میشه😭😭😭 ۹ ساعت تو آشپزخونه بودیم فقط نصفش تموم شده انقد وسواس داره من هنوز کارای خودمو نکردم بکنمم اینجوری نمیکنم😭😭😭😭😭😭 خستمممممممم😭😭😭😭😭 1396/12/15 | 21:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مادراینده عضویت: 1396/10/14 تعداد پست: 13173 من هیچوقت خونه مادرشوهرم نمیرم کمک تو کار خودمم موندم والا منم نمیرم .
mahsa_ros مدیر استارتر عضویت: 1396/12/07 تعداد پست: 252 منم هر سال می رفتم کمک مامانم از ته دل کار می کردم امسال که بچم اومد دنیا دیگه راحت شدم خودش داره کا ... خواهر منم با بچه خودشو راحت کرده خیلی نامردید😂
golemaryam01 عضویت: 1396/06/06 تعداد پست: 9071 خواهر منم با بچه خودشو راحت کرده خیلی نامردید😂 به خدا جون کارای خودمم ندارم
mahsa_ros مدیر استارتر عضویت: 1396/12/07 تعداد پست: 252 به خدا جون کارای خودمم ندارم میدونم عزیزم شوخی کردم واقن بچه داری خیلی سخته من جرات نمیکنم اقدام کنم
leila.saeed عضویت: 1396/03/13 تعداد پست: 2631 من هیچوقت خونه مادرشوهرم نمیرم کمک تو کار خودمم موندم والا اخه برامن فرق داره مادرشوهرم زمین گیره به خواهرشوهرم کمک کردم خیلی بیچارس
گلرخ۱۳۷۵ عضویت: 1396/11/07 تعداد پست: 1591 منکه امروز با خواهر شوهرمم فرشاشو شستیم..آشپزخونش آرایشگاهشآخرم از همه عروسا بدتر منم...هیچ احترامی ندارم.البته تقصیر خومه.خیلی خودمونی شدم باهاشون شوهرنازنینم👦خانومت👧خیلی شرمنده ی مهربونیاته😶😶اینو بدون هیچکس نمیتونه ما دونفر👫رو از هم جدا کنه جز مرگ😳یه چیز دیگه!!خدا روشکرکه تو شدی شوهرم👦
mahsa_ros مدیر استارتر عضویت: 1396/12/07 تعداد پست: 252 اخه برامن فرق داره مادرشوهرم زمین گیره به خواهرشوهرم کمک کردم خیلی بیچارس آخی عزیزم خسته نباشی
mahsa_ros مدیر استارتر عضویت: 1396/12/07 تعداد پست: 252 منکه امروز با خواهر شوهرمم فرشاشو شستیم..آشپزخونش آرایشگاهش آخرم از همه عروسا بدتر منم...هیچ احترام ... من عروس آخرم اوایل جاریام میرفتن کمک من هیچوقت نرفتم اونام دیدن من نمیرم و عزیزترم نرفتن دیکه🤣چرا میری خب عزیزم
گلرخ۱۳۷۵ عضویت: 1396/11/07 تعداد پست: 1591 من عروس آخرم اوایل جاریام میرفتن کمک من هیچوقت نرفتم اونام دیدن من نمیرم و عزیزترم نرفتن دیکه🤣 چرا ... منم عروس آخرم.چون زنگ میزنن بیا منم روم نمیشه بگم نه شوهرنازنینم👦خانومت👧خیلی شرمنده ی مهربونیاته😶😶اینو بدون هیچکس نمیتونه ما دونفر👫رو از هم جدا کنه جز مرگ😳یه چیز دیگه!!خدا روشکرکه تو شدی شوهرم👦
mahsa_ros مدیر استارتر عضویت: 1396/12/07 تعداد پست: 252 منم عروس آخرم.چون زنگ میزنن بیا منم روم نمیشه بگم نه آره دیگه بگن آدم تو رودرواسی مجبوره بره☹
گلرخ۱۳۷۵ عضویت: 1396/11/07 تعداد پست: 1591 آره دیگه بگن آدم تو رودرواسی مجبوره بره☹ بخدا.حالا جاری های دیگه نمیان.تلبته بچه دارن ومیرن مدرسه و..ولی اونا عزیزترن..به شوهرمم میگم اون میگه تو برو..به عزیز بودن چیکار داری.. شوهرنازنینم👦خانومت👧خیلی شرمنده ی مهربونیاته😶😶اینو بدون هیچکس نمیتونه ما دونفر👫رو از هم جدا کنه جز مرگ😳یه چیز دیگه!!خدا روشکرکه تو شدی شوهرم👦
گلرخ۱۳۷۵ عضویت: 1396/11/07 تعداد پست: 1591 راستش دلم گرفته شوهرنازنینم👦خانومت👧خیلی شرمنده ی مهربونیاته😶😶اینو بدون هیچکس نمیتونه ما دونفر👫رو از هم جدا کنه جز مرگ😳یه چیز دیگه!!خدا روشکرکه تو شدی شوهرم👦
mahsa_ros مدیر استارتر عضویت: 1396/12/07 تعداد پست: 252 بخدا.حالا جاری های دیگه نمیان.تلبته بچه دارن ومیرن مدرسه و..ولی اونا عزیزترن..به شوهرمم میگم اون می ... این ب من ثابت شده با خونواده شوهر نباید زیاد صمیمی شد☹ کاش از اول رو نمیدادی ولی اگه چنبار بهونه بیاری دیگه نمیگن بهت
leila.saeed عضویت: 1396/03/13 تعداد پست: 2631 منم عروس آخرم.چون زنگ میزنن بیا منم روم نمیشه بگم نه مثل منی