2777
2789

من۵سانت بود ازاول پری شویدوبابونع روزی ۲لیوان خوردم تاخودش افتاد دلیل کیست دارشدنت اینه خون پری کامل نمیاددرموعدش ازت بیرکن واس همون جنع شدن هنیشه یادت باشه دمنوشای خیلی کرم تواین دوران بخور مبادا دیگه بمونه ازت چیزی درد گیست مرگباره

معراج رفته بودببیند خدا کجاست معراج دیدوگفت ببین تاکجاعلیست❤️💚💙💫اللهم عجل فرجه مهدی💚

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من۵سانت بود ازاول پری شویدوبابونع روزی ۲لیوان خوردم تاخودش افتاد دلیل کیست دارشدنت اینه خون پری کامل ...

اره لعنتی همیشه دو سه روز قبلش لکه بینی دارم دو سال پیش یا کیست ۵ سانت تورشن تخمدان شدم عمل کردم جون عمل ندارم ذیگه

اره لعنتی همیشه دو سه روز قبلش لکه بینی دارم دو سال پیش یا کیست ۵ سانت تورشن تخمدان شدم عمل کردم جون ...

گرم کن رحمتوبعد پریات روغن سیاهدونه بزن شکمتو۱۰دیقه روزانه و۵دیقه کمرتوهمیشه انجام بده تونافت چندقطره بزیزهمیشه الان توشرایطب؟

معراج رفته بودببیند خدا کجاست معراج دیدوگفت ببین تاکجاعلیست❤️💚💙💫اللهم عجل فرجه مهدی💚

دکتر فردا میخام برم ولی استرس دارم میترسم بگه عمل یعنی ۹ سانت با دارو درست میشه؟

آره بابا نگران نباش فقط تا اطلاع ثانوی کافئین و خوراکی های مضر مصرف نکن که بزرگتر نشه فعالیت سنگین هم نکن که نترکه

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز