2821
2789
عنوان

تست جوش شیرین

303 بازدید | 12 پست

سلام کسی با جوش شیرین تست کرده واسه جنسیت؟

درست بوده؟

خدای خوبم من بهت ایمان دارم میدونم معجزه تو بهم نشون میدی و خوابم تعبییر میشه ❤️❤️خداروشکر که معجزه تو بهم‌دادی خدایا تا اخر برام حفظش کن به حق حضرت زهرا ☺️😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 

تست جوش شیرین رو امتحان نکردم اما تست کلم قرمز رو تو نت خوندم رفتم انجام دادم

باورم نمیشد ولی وقتی ریختم تو ادرارم صورتی خوشرنگ شد که نشونه پسره 

هنوز جنسیتش رو نمیدونم ولی تست که اینو گفت

ولی رنگ بنفش کلم قشنگ به قرمز شفاف زد امتحان کن

میگه اگه بنفش شد دختره

منکه برای خودم انجام دادم و دختر پسر بودنش هم برام مهم نیست فقط سالم باشه و این ویار لعنتی دست از سرم برداره

تست جوش شیرین رو امتحان نکردم اما تست کلم قرمز رو تو نت خوندم رفتم انجام دادم باورم نمیشد ولی وقتی ...

شما از کی ویارت شروع شد؟

من اصلا هیچ حسی ندارم فقط درد دارم

خدای خوبم من بهت ایمان دارم میدونم معجزه تو بهم نشون میدی و خوابم تعبییر میشه ❤️❤️خداروشکر که معجزه تو بهم‌دادی خدایا تا اخر برام حفظش کن به حق حضرت زهرا ☺️😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هنوز جنینی نیس که بخواد. اثر کنه رو. نتیجه ازمایش بهتره از. هفته ۱۰ انجام بدی 

من هفته ۵ انجام دادم کف کرد. بعد رفتم سونو اصلا جنین دیده نشد و فقط ساک بارداری بود

پسرم هدیه حضرت فاطمه تو روز شهادتشه روزی که بی بی چک مثبت شد ۱۳۹۶/۱۲/۰۱🌷
هنوز جنینی نیس که بخواد. اثر کنه رو. نتیجه ازمایش بهتره از. هفته ۱۰ انجام بدی  من هفته ۵ انجام ...

من الان دوروز از پریودم گذشته چند هفته میشم؟

هنوز جنینی نیس که بخواد. اثر کنه رو. نتیجه ازمایش بهتره از. هفته ۱۰ انجام بدی  من هفته ۵ انجام ...

براي شما جوش شيرين كف مرد براي من اصلا هيچ تغييري نكرد از كي بايد امتحان كنيم

اگر منظمی الان ۴ هفته و چن روزه 

اره منظمه پس یک هفته دیگه برم دکتر دیگه الان. زوده به نظرت نیازه برم الان برای چکاپ؟

اره منظمه پس یک هفته دیگه برم دکتر دیگه الان. زوده به نظرت نیازه برم الان برای چکاپ؟

نه هفته ۸ برو آزمایشات و چکاب بعد از تشکیل قلبه الان بری شاید فقط ساک حاملگی پیدا بشه یا هفته ۷

پسرم هدیه حضرت فاطمه تو روز شهادتشه روزی که بی بی چک مثبت شد ۱۳۹۶/۱۲/۰۱🌷
شما از کی ویارت شروع شد؟ من اصلا هیچ حسی ندارم فقط درد دارم

خدا کنه اصلا سراغت نیاد

من از هفته 5 از زندگی افتادم امروزم وارد هفته 11 شدم دیگه جونی برام نمونده

خیلیا رو دیدم اصلا ویار نداشتن اما من سر بارداری قبلیمم که فاصله اش زیاده بازم همینجوری بودم 

اصلا به خودت تلقین نکن از زندگیت لذت ببر

دردا هم به خاطر هورمونا و کشش عضلات رحمه که خودشو اماده میکنه،ان شاالله بارداری راحتی داشته باشی

خدا کنه اصلا سراغت نیاد من از هفته 5 از زندگی افتادم امروزم وارد هفته 11 شدم دیگه جونی برام نمونده ...

اره خیلی سخته من وقتی پریود میشدم هم تهوع داشتم همش فک کنم ویارم بگیرم خدا به داد برسه

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز