2777
2789
عنوان

❌جهازیه چقدر پول میخواد واقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 649 بازدید | 49 پست
ان شالله به خیر و شادی استفاده کنی عزیزم.

قربونت گلم ممنون

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قرار نیس که همشو تو بخری زیر بار اینکه همشو بخری هم نرو 

بزرگا رو باید مرد بخره مثل یخچال و تلویزیون و... 

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

خداروشکر استرس داشتم

منم دارم جهیزیه میخرم..میتونی واقعا 

تموم وسایلتو جوری بگیر که خوب باشه از هر نظر ولی خیلی گرون و معروف نیاز نیست بخری..۶۰۰ عالیه میتونی همه چیز بخری

عزیزم حتما برو از بنادر یا شهرهای مرزی بخر که ارزونتره. باید حضوری بری. مثلا هندیجان،بندرعباس و...

ارزون و با کیفیتن و اصل. گاها از ایرانی ها ارزونترن!!!  ولی با کیفیت.

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

من ک هنوز هیچی نخریدم 

یک سال هم هست عقدم ، حوصله ش ندارم اصلا 

نمیدونم چرا شبیه عروس های دیگه نیستم 

بس ک بهم خانواده همسرم بد کردند 😭 باورتون میشه از ته دلم دعا کردم کاش باباش هیچ وقت نبووود

اول یخچال لباسشویی چوبی ها فرش و تلوزیون بخر بعد با پولی که برات میمونه سر بقیه برنامه ریزی کن وسایل کم بگیر ولی جنس خوب بگیر که خرج اضافه برات نشه هرچی هم موند نگران نباش خودت شاغلی بعدا میخری

من سر خرید سیسمونی اجازه ندادم پدر و مادرم چیزی بگیرن 

خودمم چون خونه خریدیم شرایط خرید نداشتم

فقط وسایل ضروری خریدم سرویس چوب برای بچه نگرفتم اصلا ناراحتم نیستم سال بعد که دستم باز شد ان شاالله میخرم

دوستاي خوبم برام دعاكنيد تا مشكلم حل بشه🥰🌺
آره مبشه مطمئن باش مدیریت کنی حله.مثلا چایساز نخر یه کتری رو گاز بخر و تمومپلوپز و چرخ گوشت رو حذف ک ...

افرین👌👌برقی های غیرواجب رو کلا نخره فعلا

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
قرار نیس که همشو تو بخری زیر بار اینکه همشو بخری هم نرو بزرگا رو باید مرد بخره مثل یخچال و تلویزیون ...

رسم رسومات هر منطقه فرق داره بعضی جاها جهیزیه کلا با عروسه عروسی کلا با اقا

دوستاي خوبم برام دعاكنيد تا مشكلم حل بشه🥰🌺

اول تیکه های بزرگ رو بگیر

یخچال و ماشین لباسشویی اینا

با مبل و سرویس خواب

مبل رو سعی کن بزرگ بگیری که خونه رو پر کنه

ببین خانواده شوهر که میاد تو نگاه اول وقتی ببینه خونه خالی میزنه میگه جهاز کم آورده ، ولی نمیگه که توی‌کابینتاش پر ظرفه

اول بزرگهارو بگیر و خونه رو پر کن بعد برو سراغ ظرف‌و‌ظروف

خورده ریزارو میتونی بعد از عروسی هم خودت خورد خورد بگیری

رسم رسومات هر منطقه فرق داره بعضی جاها جهیزیه کلا با عروسه عروسی کلا با اقا

این رسما مزخرفه مگه عروس تنها از وسایل استفاده میکنه

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

نمیدونم سمت شما رسم و رسوم چی هست ولی یه چیزی که همه جا رسمه فکر میکنم اینه که میگن داماد باید خونه رو فرش کنه روشن کنه اینه و قرآن بیاره که عروس جهازشو بیاره

این از قدیم بوده

پس یه تخته فرش و لوستر رو بنداز گردن پسر 

ولی با زبون خوش 

عزیزم من یکماه دیگه عروسیمه همه جی بستگی داره به برند وسایل و نوعشون من حدودا تا الان جهیزیم ۲۷۰ توم ...

چه خوب خداروشکر که  خانواده همسرتون این چیزها را متقبل هستن  شهر ما فقط یه تلویزیون و یک تخته فرش داماد میاره

این رسما مزخرفه مگه عروس تنها از وسایل استفاده میکنه

هرجا رسم و رسومش فرق می‌کنه باید ببینی برای چه قومی هستن

ما خودمون تهران هستیم و اصلیتمون برمیگرده به سمت سمنان ، عروسی با پسره جهاز با دختر بجز تلویزیون و فرش و لوستر