2777
2789
عنوان

اسم بچه

96 بازدید | 13 پست

بچم پسره و شوهرم قبل از باردار شدنم بهم گفته بود. که اسم حسین رو دوس داره ولی به نظر من قدیمی هست و مناسب بچه های امروزی نیست (با احترام) و من همون موقع با شوخی گفتم نه و اینا

الان که من باردارم بدون تایید گرفتن و مشورت با من رفته همه جا نشسته گفته اسم بچه من حسینه در حالی که من اصلا همچین اسمی رو نمی‌پسندم و بهش گفتم بچه فامیلی تورو میگیره بزار اسمش من انتخاب کنم من قرار زایمان کنم و خیلی چیزای دیگه...

هنوز اسمی مد نظرم نیست ولی از اونور مادرشوهرم هرجا میشینه میگه اسم بچه حسینه دیگه نپرسید اسم بچه چیه😐یه بارم گفت لیاقت میخواد اسم بچتون بزاری حسین😐درحالی که خودش چندتا پسر داره و هیچکدوم حسین نیست😐😂

الان من چیکار کنم؟هم حرصیم از حرفای مامانش هم از خودش که منو آدم حساب نکرده که حتی یه مشورت کنه😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم منم حق انتخاب اسم با مادره. 

خودمم اسم پسرم بزرگمو گذاشتم حسین. با اینکه شوهرم امیرحسین دوست داشت. خانواده‌شم اصرار داشتن. یه بار جلوی همه‌شون به شوهرم گفتم برو بزا بعد اسم براش انتخاب کن. مادرشوهرم گفت این که نشدنیه. منم گفت پس انتخاب اسم توسط پدر هم نشدنیه. دیگه هیچ مخالفتی نشد. 

من که اسم هر 2تا پسرمو خودم انتخاب کردم. 

به دل من که محمد حسین یا امیرحسین خیلی میشینه

خب شاید دوست نداره اسم مذهبی بزاره

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤
به دل من که محمد حسین یا امیرحسین خیلی میشینه

منم‌نمیگم اسم زشتیه یا بده فقط سلیقه من نیست

یا حداقل اگه شوهرم با من مطرح می‌کرد اول از همه و بعد به بقیه میگفت برام قابل پذیرش تر بود

به نظرم منم حق انتخاب اسم با مادره. خودمم اسم پسرم بزرگمو گذاشتم حسین. با اینکه شوهرم امیرحسین دوست ...

ب من میگن دلتو بزرگ کن دلتو صاف کن انگار که چون نمیخوام اسم مذهبی بزارم آدم کثیفی هستم😐😂

اگر هیچ رقم حریف نشدی امیر بذار اولشولی خیلی بی اتصافی هست ک خودش انتخاب کرده همه جا هم اعلام کرده! ...

آخه جالبش اینجاست که دختراش پسر دارن و اسم هیچکدوم حسین نیست و فقط زبونش واسه من درازه😐

ب من میگن دلتو بزرگ کن دلتو صاف کن انگار که چون نمیخوام اسم مذهبی بزارم آدم کثیفی هستم😐😂

ربطی نداره

من آدم مذهبی هستم. اعتقاد دارم اسم خوب برکت میاره. ولی نه اینکه فقط اسم مذهبی خوب باشه. هر اسمی که معنی خوبی داشته باشه مناسبه. مثلا فردا روز از طرف بپرسن معنی اسمت چیه خجالت نکشه. نمونه‌ش ریما رامین‌فر که معنی اسمش میشه کرگدن. هیچوقت یادم نمیره وقتی رامبد جوان ازش معنی اسمشو پرسید. حالشو نمیدونم ولی خودم حس خیلی بدی پیدا کردم وقتی گفت معنی اسمش چیه. واقعا برا پدر مادرش متاسفم.