farnaz_army مدیر استارتر عضویت: 1399/08/07 تعداد پست: 887 عنوان قلمچی 60 بازدید | 5 پست رتبم شد ۴۸۴۸ از ۹۴۷۱ خوبه بنظرتون خودم حالم گرفته شد و بنظرم اصلا خوب نیست 1404/05/03 | 17:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
babypanda عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 3910 راستش خوب نیس زیاد ولی خب میتونی بهترش کنی او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...
drkarimi عضویت: 1403/11/22 تعداد پست: 2360 سلام عزیزم من مشاور هستم درگیر رتبه و تراز و درصد نشو اصلا مهم نیست چ خوب چ بد تحلیل کن ببین تست زدنت یا خوندنت یا منبعت یا مدیریت آزمون کدوم مشکل داره و برای رفعش باید چیکار کنی دعا کنید برام🩷
farnaz_army مدیر استارتر عضویت: 1399/08/07 تعداد پست: 887 راستش خوب نیس زیاد ولی خب میتونی بهترش کنی آره میدونم خوب نیست ولی دوهفته داشتم براش میخوندم
farnaz_army مدیر استارتر عضویت: 1399/08/07 تعداد پست: 887 سلام عزیزم من مشاور هستم درگیر رتبه و تراز و درصد نشو اصلا مهم نیست چ خوب چ بد تحلیل کن ببین تست زدن ... سلام عزیزدلم آخه انگیزم اومد پایین احساس میکنم زیاد جالب نشده رفتم با توجه به تلاشی که کردموالا من بر اساس بودجه بندی خوندم تستم زدم ولی تست هایی که میزدم سطحشون خیلی خوب بود زیاد سخت نبودن فک کنم بخاطر همونه
drkarimi عضویت: 1403/11/22 تعداد پست: 2360 سلام عزیزدلم آخه انگیزم اومد پایین احساس میکنم زیاد جالب نشده رفتم با توجه به تلاشی که کردموالا من ب ... ببین توی کنکور کلا انگیزه رو ببوس بزار کنار زمانی که با بی انگیزگی ادامه میدید و بزور میخونید اون موقع موفقیت شما تضمینی هست برای تست شما باید از لول پایین شروع کنید و اگر براتون اوکی بود لول متوسط هم بزنین نیازی به خیلییی سخت نیست دعا کنید برام🩷