2777
2789
عنوان

اونایی که قلبا بچه نمیخوان

2822 بازدید | 180 پست

من اوایل میخواستم ولی منطق شوهرم یواش یواش منم دیگه واقعا نمی‌خوام ، واقعیتش چیزی هم تو زندگیمون عوض نشده سفر خوب میریم ، گردش هر روز ، پیش رفتم تا دلت بخواد 

خودمو با دوستای بچه دارم مقایسه میکنم ، من واقعا شاد و آزادم. به هنر و موسیقیم میرسم نمیگم اگه بچه نبود نمیشد ولی واقعا نمی‌خوام داشته باشم 

حالا چند نفری تو فامیل امسال بچه دار شدن آنقدر تیکه میندازن و دماغشون رو گرفتن بالا 

کجا بچه ضامن خوشبختی بوده مگه خیلی ها با داشتن بچه کوچیکه اینجا تاپیک طلاق نزدن؟ مگه خیلی ها بعد بچه دار شدن بهشون خیانت نشده؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظر منم کاملا باید به خواسته ی شما باشه هیچ قانون و اجباری نیست منم الان یدونه کوچولو دارم هرچی اطرافیان میگن دوتا بیار تنها نباشه گناه داره دورتون خلوته پیر بشین تو تنهایی میمونین و ....

همواره نظرم رو تک فرزندیه چون راحتی خودم از همه چی مهمتره 

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)

لزومی نداره همه بچه دار بشن.من از بچه متنفرم

واقعیتش من یه پناهگاه حیوانات دارم تا دو سال پیش عاشق بچه بودم ولی از وقتی پناهگاه راه افتاد دنیام عوض شده انرژیشون خیلی آرومم میکنه

بچه ضامن خوشبختی نیست اما مطمئنی همیشه قراره همینقدر شاد باشی عزیزم؟دوست نداری وقتی پیر شدی بچه هات و نوه هات بیان خونت،مثلا شب عید میشه بیان خونتون،شب یلدا میشه بیان خونتون و کلا هرچی.اونموقع هم خودتو با دوستات مقایسه میکنی میبینی همیشه سرشون شلوغه و صدای نوه هاشون و بچه هاشون خونه رو برداشته ولی شما تنها موندی

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

حرف مفت اهمیت نده من تازه ازدواج کردم این بهم میگن حالا بدش این همش میگن خدا بهت پسر بده مگه دختر و پسر چه فرقی دار☹️😑 ولی زوری که نیست بچه آینده می خوادو...

هر چیزی به وقتش قشنگ این چیزی بین خود زن و شوهر

بچه ضامن خوشبختی نیست اما مطمئنی همیشه قراره همینقدر شاد باشی عزیزم؟دوست نداری وقتی پیر شدی بچه هات ...

البته میتونه تنها نمونه با دوست و فامیل و آشنا رفت و آمد داشته باشه 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بچه ضامن خوشبختی نیست اما مطمئنی همیشه قراره همینقدر شاد باشی عزیزم؟دوست نداری وقتی پیر شدی بچه هات ...

واقعا فکر میکنید بچه ها ی این دوره میان سر هفت سین میشینن یا به فکر مادربزرگشونن؟ دوستام رو میبینم بچه ۴ ساله میخواد مادرش رو درسته قورت بده راستش من تحمل ندارم بچم اینجوری باهام رفتار کنه