2777
2789
دوستم فرستاده بود شب قبلش سوالاشو نمسدونم از کجا گرفته بودمنم تا صبح نشستم حل کردم کلید اماده نزدم خ ...

بازم تلاشتو کردی خودت سوالارو حل کردی خیلیا زحمت اونم به خودشون نمیدن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بازم تلاشتو کردی خودت سوالارو حل کردی خیلیا زحمت اونم به خودشون نمیدن

اونا دنبال موفقیت نیستن 

موفق باشی

بعد آزمونارو خوب تحلیل کن خیلی کمکت میکنه

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

ربطی ندارد به تقلب هرکس خودش بخواد تقلب می‌کنه هرکی بخواد نمیکنه به خود آدم بستگی داره که اومده خودش ...

اتفاقا سطح سوالاش نسبت به تمام آزمون ها پایین تره طوری که همه بچه ها بعد یکی دو آزمون متوجه میشن و اینکه وقتی تقلب باشه سطح تراز نابود میشه و سنجیدن سخت من کلی پول میدم که وقتی تلاش میکنم ترازم بره بالا و انگیزه بشه واسه تلاش بیشتر نه مثل قلم چی که با میانگین ۶۰ درصد تراز ۶۰۰۰ بده

اتفاقا سطح سوالاش نسبت به تمام آزمون ها پایین تره طوری که همه بچه ها بعد یکی دو آزمون متوجه میشن و ا ...

آره اینو قبول دارم که تقلب خیلی بی عدالتی میشه 

ولی واقعا سطح سوالاش بالاست خیلی مفهومیه