2777
2789

یادش بخیر 

یه بار تقلب کردم ترازم نجومی شد 

بعد ازون بهتر از قبل خوندم 

اون تقلبه منو ساخت 

بهش مدیونم 

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چطوری تقلب کردی؟

دوستم فرستاده بود شب قبلش سوالاشو نمسدونم از کجا گرفته بود

منم تا صبح نشستم حل کردم 

کلید اماده نزدم 

خودم نشستم همه سوالارو حل کردم 

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

تقلبش خیلی زیاده به جاش خیلی سبز رو پیشنهاد میدم تقریبا تقلب نداره و بازه ترازش هم مثل کنکوره

ربطی ندارد به تقلب هرکس خودش بخواد تقلب می‌کنه هرکی بخواد نمیکنه به خود آدم بستگی داره که اومده خودشو بسنجه یا رقابت کنه

فقط خیلی سطع سوالاش بالاس 

منم تو قلم چی تقلب کردم

ترازم خیلییییی اومد بالا 

هفته بعدش فرستادنم تو یه اتاقی که در بسته بود 

با چند نفر دیگه که ترازشون بالا بود 

اونجا امتحان دادم تقلب کردم لو رفتم 

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍