2777
2789
عنوان

بیاین لطفاً

51 بازدید | 2 پست

خانوما ما عقدیم و مشکلات مالی و اقتصادی زیاد و شدید داریم و کلی مشکلات دیگه ،نمیتونم واسه هر مشکل ختم و چله جدا بردارم ،چه چله ای خوبه بگیرم واسه مشکلات زندگیم و مالی جوابگو باشه کلا ؟

«ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »

من كه نميدونم عزيزم

ولي ان شاءالله همه مشكلاتتون حل بشه و به خوبي و خوشي بريد سر خونه و زندگيتون. 

خوشبخت بشي🌺

سلامتي و تعجيل فرج امام زمان صلوات. اگر سوال شرعي داري حتما بزن اين شماره. حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠

دوران عقد چرا انقدررر سخته واقعا منم دارم میترکم زیر بار مشکلات ولی ببین من خودم پول ندارم برم اربعین ولی سه سال پیش رفتم نظر کردم هر ستون برای شهداش صلوات میفرستادم وقتی رسیدیم کربلا تو حرم سه تا دعا کردم یکی یکی به شکل معجزه اسایی عجیب مستجاب شد حتی برای دوستم دعا کردم مریض بود شفا پیدا کرد و واقعا میگم کاش بیشتر دعا میکردم اگر نمیتونی بری هر دو شنبه ۴۰ تا سوره تکاثر بخون هر جمعه سوره صافات بخون هر وقتم تونستی وقت کردی حدیث کسا بخون ببین تکاثر صافات برای کسب مال از بین نرفتنشه

در گنگ ترین حالت زندگیمم

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره