من اصلا ندیدم پدرمادرم انجام بدن😂سوال اینجاست شوهر اسی این رفتارو با زنشم داره؟
اینو دیگه خود اسی میدونه😬
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خوب عزیزم این ک از پدر مادر خودت ندیدی دیگه واقعا برا من عجیبه !مگه میشه زن پ شوهر این رابطه نداشته ...
من نمیگم ندیدم میگم کم دیدم
بعضی مامان باباها پیش بچه ها راحت نیستن از این کارا انجام نمیدن
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
کسی نگفت کارشون درسته ولی چرای من به خاطر طرز حرف زدن شماست که میگید حالم بهم خورد به هر حال شاید شم ...
ببین عزیز من ما سرد نیستیم اما یسری حریما هست که متعلق به یک نفره درزندگی ادم اونم شریک عاطفیته ...
مادر زن و داماد دست بدن حتا روبوسی کنن ازدید من مشکای نداره چون مادر زن حکم مادر داره ومحرمه
اما اینکه بخان آویزون هم باشن و ماچو اینا از دید من یکم چندشه ولزومی نداره این رابطه طوریه که نیازی نیست باماچ نشون بدن همو دوس دارن ؛مگه مثلا شما پدر شوهرتو دوس داری میری رو دستو پاش بخابی و کلشو ماچ کنی بنظر خودت خارج عرف نیس؟؟,
ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((
پدرشوهر من وقتی میرفتم خونشون انقدر راحت بودیم اهنگ میزاشتیم باهاش حتی میرقصیدم ....
منم باپدرشوهرم رقصیدم وتومراسما میرقصم البته رقص کردی...اینم باز مشکلی نیست ..گفتم یسری رفتارا ووارد شدن به حریم مث همین بوسه وآغوش محبت امیز مال ینفر باید باشه ؛
من باپدرشوهرم موقع سلام روبوسی ام میکنم گاهی دستشو میبوسم اونم سرمو اما خب خود ادم میفهمه چی عادیه چی نیست
دیگه خودت میدونی اگه ازنظرت عادیه بیخیال
ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((