2777
2789
عنوان

تاسیان

| مشاهده متن کامل بحث + 707 بازدید | 32 پست
واقعا احمقانه بود جذابیتش در واقع توی طراحی صحنه و لباس و اون بعد تاریخی بود که‌ برای‌ مردم جذاب بود

دقیقا یعنی به عنوان یه داستان عاشقانه ما از امیر حس عشقی دریافت نمی کردیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا منم همین نظر رو دارم،واقعاً از تینا پاکروان یه انتظار دیگه‌ای داشتم،این چی بود آخه؟😐

در دنیا چیزهای خوبی وجود دارد که می‌توان برایشان جنگید.                                                                                   جی.آر.آر.تالکین 

نه واقعا

امیر یه آدمی بود که توهماتش و با عشق اشتباه گرفته بود

یه تنه گند زد به زندگی نجات و خانوادش 

شیرین هم یه دختر احمق که عاشق یه الدنگ بی خانمانی مث امیر شد نه پسر تیمسار که با بچه بازیاش گند زد به زندگی باباش 

واقعا هیچ عشق و عاشقی خاصی نداشت

فقط حس استاکر بودن میداد 

در دنیا چیزهای خوبی وجود دارد که می‌توان برایشان جنگید.                                                                                   جی.آر.آر.تالکین 
نه واقعاامیر یه آدمی بود که توهماتش و با عشق اشتباه گرفته بودیه تنه گند زد به زندگی نجات و خانوادش ش ...

همین دیگه اسم ژانرشو گذاشته بودن درام عاشقانه و تاریخی ما تنها چیزی که ازش ندیدیم عشق بود😂😂😂😂 میتونست پروژه  روانشناختی خوبی بشه😂😂😂😂

دقیقا خودشه دائم در حال استاکشون بود تهشم ویرانشون کرد

دقیقاً،مخصوصا حرکت آخرش که کارخونه رو بهم زد،هی گند میزد هی میگفت تقصیر من نیست،خب تو همش فتنه‌ میندازی،تقصیر کیه پس😑😑😑😑😑

دقیقاً،مخصوصا حرکت آخرش که کارخونه رو بهم زد،هی گند میزد هی میگفت تقصیر من نیست،خب تو همش فتنه‌ میند ...

یعنی این هوتن شکیبا تو هر فیلمی میره یه دخترو بدبخت می‌کنه😂😂😂😂 باید تو ایران یه ژانر هوتن شکیبا ایجاد کنن تو فیلم و سریالا😂😂

یعنی این هوتن شکیبا تو هر فیلمی میره یه دخترو بدبخت می‌کنه😂😂😂😂 باید تو ایران یه ژانر هوتن شکیبا ...

اصلاًحضورش تو سریال ها خودش اسپویل،چون قشنگ معلوم قراره یه دختر بدبخت شه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😂😂😂

وای اینقد سر فیلم خاتون حرص خوردم قسمت اخرش واقعا اشکام بند نمی اومد برا شیرزاد که نفهمید ایران از خودشه ،شیرازاد واقعا خاتونو عاشقانه دوست داشت،خاتون هم فقط لجبازی

تو زندگیم سعی کردم ازارم به کسی نرسه وادم خوبی باشم😊،اگر جوابت ندادم چون معمولا عادت ندارم با کسی دهن به دهن بشم وبراخودم ارزش قائلم,🧡

وای اینقد سر فیلم خاتون حرص خوردم قسمت اخرش واقعا اشکام بند نمی اومد برا شیرزاد که نفهمید ایران از خ ...

می‌دونی بد داستان چیه؟ اینکه خاتون قرار بود فصل دوم داشته باشه که خطیبی از ایران رفت و دیگه کلا کنسل شد