2777
2789
عنوان

خانم های شاغل موقع ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 36 پست
عزیزم وقتی خانم و اقا بیرون از خونه کار میکنن کار خونه و بچه داری هم باید مشترکا انجام بشهما اخر هفت ...

دقیقا حرفتون درسته 

کاش همه این طرز فکر و داشتن 

ی سوال یعنی چطور غذای یک هفته رو یک جا میپزید؟ بدمزه نمیشه؟چطور نگهداری میکنید یخچال که فک نکنم این همه رو بگیره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا حرفتون درسته کاش همه این طرز فکر و داشتن ی سوال یعنی چطور غذای یک هفته رو یک جا میپزید؟ بدمزه ...

ببین این روش اشپزی رو بهش میگن میل پرپ (meal preparation )

یه روش کارامد و سالم برای ادم های پرمشغله اس که بتونن غذای خونگی و سالم بخورن

نگه داری غذا توی یخچال وفریزر مشکلی ایجاد نمیکنه، روی اززش غذایی هم تاثیر بدی نداره 

در موردش سرچ کنی دستت میاد 

من وکیلم یه سیستم خونه دارم ۳نیم صبح تا ۵نیم ، ۶ کار میکنم ۶نیم ، ۷ میرم سرکار تا ۱ ، ۱نیم میام خون ...

خداقوت عزیزمم ان شا الله به بهترین جاها برسی و عدالت خدا تو کلام و دست هات جریان داشته باشه🫶

خداقوت عزیزمم ان شا الله به بهترین جاها برسی و عدالت خدا تو کلام و دست هات جریان داشته باشه🫶

ممنونم از شما

خدا یاور و نگهدار هممون باشه

.(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .)  ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )

ببین این روش اشپزی رو بهش میگن میل پرپ (meal preparation )یه روش کارامد و سالم برای ادم های پرمشغله ...

چه جالب حتما سرچ میکنم 

من خسته میشم از کارای خونه چون حس میکنم همش تکرارررره ولی برعکس  برای محیط کار و علایقم فعالم

اگه برمیگشتی عقب به ۱۹ سالگی چه تصمیمی برای این مشکل می‌گرفتی

در مرحله اول همون اول کار نمی‌کردم 

مرحله دوم جمع کردن هامو اصلا بهش نشون نمی‌دادم و دلسوزی نمی‌کردم 

مرحله سوم تا جایی که می‌توانستم پرنسس بازی میکردم ولی من الان تو ۲۵ سالگی فهمیدم باید این کارو کنم 

من اول خانه دار بودم همون موقع هم همسرم خیلی کمک می کرد چون مجردی هاش با خواهر برادرا خونه دانشجویی داشتند همه اشون مستقل و کاردانن و یجورایی عادت داشت الان برادر همسرمم همینه از وقتی هم شاغل شدم بازم همکاری داره شاید کمی بیشتر هم شده باشه 

من اول خانه دار بودم همون موقع هم همسرم خیلی کمک می کرد چون مجردی هاش با خواهر برادرا خونه دانشجویی ...

چنین مردهایی واقعا زندگیشون و چند لول ارتقا میدن  که همکاری و بلدن و قدردان خانما هستن 🫶

چه جالب حتما سرچ میکنم من خسته میشم از کارای خونه چون حس میکنم همش تکرارررره ولی برعکس برای محیط کا ...

همسرت باید مشارکت کنه

از وسایل برقی هم کمک بگیر

جارو و طی رباتیک

ماشین ظرفشویی

زودپز و زودپز برقی

هواپز و مایکروویو

اینا قشنگ عصای دستن برای من

در مرحله اول همون اول کار نمی‌کردم مرحله دوم جمع کردن هامو اصلا بهش نشون نمی‌دادم و دلسوزی نمی‌کردم ...

برگاممم هنوز ۲۵ سالته طوری حرف زدی فکر کردم الان ی ۲۰ سالگی گذشته از اشتغالت 

همین مواردی که گفتی و الان اعمال کن مخصوصآ پرنسس بازی رو شک نکن بار اول دوم جواب نداد بار دهم صدم جواب میده 

همسرت باید مشارکت کنهاز وسایل برقی هم کمک بگیرجارو و طی رباتیکماشین ظرفشوییزودپز و زودپز برقیهواپز و ...

وری گود 

فکر میکردم اینا بدرد بخور نیستن 

ممنونم ❤️

چنین مردهایی واقعا زندگیشون و چند لول ارتقا میدن که همکاری و بلدن و قدردان خانما هستن 🫶

به نظرم مادرها باید خیلی مراقب باشند تو تربیت بچه ها مادرهمسرم حتی وقتی با بچه ها یکجا بودند مسئولیت شستن و اتو کردن لباس هیچ کدوم رو عهده دار نبودن هر کس کار خودش را انجام می داد.

به نظرم مادرها باید خیلی مراقب باشند تو تربیت بچه ها مادرهمسرم حتی وقتی با بچه ها یکجا بودند مسئولیت ...

دقیقا دقیقا حرفت طلاست 

تربیت خونه مادر پدر نتیجه اش تو خونه زندگی متاهلی در میاد