2777
2789
عنوان

دلم شکسته💔

308 بازدید | 16 پست

ت‍‌ن‍‌هام تو این دنیای بزرگ هیچکس خواهان من نیست 💔🚶‍♀️ چپ میرم راست میرم زن و شوهرا می‌بینم نامزدا رو میبینم دست تو دست هم دلم می‌گیره 💔🚶‍♀️ هیچکس هیچ پیشنهادی بهم نمیده چقدر من نخواستنی ام 😔

من ی دختر عاشق بودم که تو رابطه بود:) ولی امید ها و ارزوهام سوخت و تموم شد میشه برام دعا کنی  برگرده؟ دیوونه شدم🖤🙏🏻💔

🗿غمگینت می کنند این مردمان عجیب، این مردمان به ظاهر نجیب

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ناراحت نباش ازدواجم بکنیم باید بریم کارا خونه یه مردو بکنیم بچه بیاریم بشوریم بسابیم عذا بپزیم دست اخرم میگن تو تووخونه خوابیدی چیکار کردی اخه

دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐

ناراحت نباش ازدواجم بکنیم باید بریم کارا خونه یه مردو بکنیم بچه بیاریم بشوریم بسابیم عذا بپزیم دست ا ...

دست اخرم خیانت میکنن باید مچشو با یکی بگیری مهریه ام از دم قسط میکنن کاری میکنه بدون مهریه بزلری بری اونوقت علی میمومه و حوضش روند ازدواج تو ایران همینه بیخیال

دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐

💔 منم خیلی دلم گرفته خواهرم نزدیک ۳۰ سالشه خودم ۲۵تو شغل موفق نبودم زندگیم پیچیده شده بهم دوست دارم ...

منم دوست دارم قبل عروسی یکی از اطرافیانمون بمیرم چیزی به عروسیش نمونده واقعا خسته شدم از حرف شنیدن😔💔

منم دوست دارم قبل عروسی یکی از اطرافیانمون بمیرم چیزی به عروسیش نمونده واقعا خسته شدم از حرف شنیدن😔 ...

منم  همه دخترا فامیلمون ازدواج کردن بچه دارن دخترعمم دیگه تیر خلاص بود که ۱۸ سالشه فقط خداروشکر میکنم باعمم قهریم دعوت نمیشیم🥺