بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
[QUOTE=389477619]چقدر طرز نوشتارتون رو دوست داشتم💕 نه واقعیت اما یه ماه پیش پیام داد و رسما غیب شد متوجه ام که خوا ...[/QUO. نظرلطفت عزیزم میدونی پسرم ارشدمیخونه دانشگاه تهران خودم شهرستانم موقعی که گفتی میخووا آزارش بدم دلم سوخت پیش خودم گفتم نکن یکی با پسر من این کار کن چون پسرم خیلی خیلی سربزیز ،،🥺🥺🥺🥺
عزیزم بازی روانی هم تکنیک های سیاستهمگه سیاست داشتن بده؟شماهم محبت کن راهنماییم کن چی کار کنم که به ...
گلم اولا ک طرفت باید گاگول باشه😂ینی خودش اینکاره نباشه اگه باشه کلا کنسله😁چون به هیچ عنوان باهاش ب نتیجه نمیرسی،اولا مطمئن شو خودش اینکاره نیس بعدشم هروقت حس کردی داری درگیر میشی و از حالت تفنن دراومده بزارش کنار مهمترین شرطشم اینه طرف بخوادتت
باگ اصلی سیاست اینه که خودجوشه و از عزت نفس و اعتماد به نفس بالا شروع میشه. با راهنمایی بقیه نمیشه باسیاست شد. الان فقط کافیه طرفو دوستش داشته باشی و از از دست دادنش بترسی... دومینو وار یه حرفایی میزنی و یه حرکتایی میکنی که از چشمش میوفتی. فقط ریلکس باش طرفو به کتفت بگیر. سیاست و خلاقیت خودش میاد