2777
2789
عنوان

بیاید همزادمونو پیدا کنیم 🤣😍

| مشاهده متن کامل بحث + 829 بازدید | 122 پست

برید سایت آنالیز تولد قسمت کامنت ها رو بخونید یه عالمه همزاد میبینید🥲

‹ میگذرانیم جهانِ گذران را ... ›️                                                 🕊🦋Flying with broken wings is an art           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کجاست؟

بنویس آنالیز تولد بعد برو تاریخ تولدتو بزن خیلی باحاله🥹

بعدش منو دعا کن😂😎

‹ میگذرانیم جهانِ گذران را ... ›️                                                 🕊🦋Flying with broken wings is an art           

۱/۱/۶۸

مثل پدر من  

۱ /۱ /۴۴

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..                                                      

بابای منم شناسنامه اش یک فروردینه

تو شناسنامه؟

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..                                                      

تو شناسنامه؟

اره دقیق نمیدونستن چه روزی اومده دنیا فقط ننه بزرگم یادشه برف بوده و انگار سال ۵۶  رو زمین دیگه عید رفتن مث اینکه براش شناسنامه بگیرن کارمند اونجا رُندش کرده یک فرورین سال اینده ۱/۱/۵۷

اره دقیق نمیدونستن چه روزی اومده دنیا فقط ننه بزرگم یادشه برف بوده و انگار سال ۵۶ رو زمین دیگه عید ...

خدا حفظشون کنه❤

2790
2778
2791
2779
2792